ko.net.ua

Салат із гарбуза з фетою і апельсинами

Інгредієнти:

– 100 г сиру фета,

– 200 г гарбуза,

– 1 шт. апельсин,

– оливкової олії,

– 1 зубчик часнику,

– 2 гілочки базиліку,

– за смаком сіль, чорний перець.

Спосіб приготування

Гарбуз очистіть від шкірки і наріжте великими кубиками. Викладіть шматочки гарбуза на застелене пергаментом деко і збризніть оливковою олією. Запікайте гарбуз із 1 зубчиком часнику в розігрітій до 200 градусів духовці, доки він не стане м’яким.

Фета наріжте невеличкими кубиками, щоб сир не сильно кришився.

З апельсина зніміть цедру за допомогою дрібної тертки. Потім виріжте філе з апельсину. На тарілку викладіть шматочки гарбуза, сир фета і філе апельсина.

Додайте листочки базиліка й апельсинову цедру. Полийте салат оливковою олією та приправте чорним перцем і сіллю за смаком.