ko.net.ua

Гречаники з фаршем у духовці

Інгредієнти:

– вода – 1 склянка,

– гречка – 1 склянка,

– цибуля ріпчаста – 4 шт.,

– олія соняшникова – 50 мл,

– мелений чорний перець – за смаком,

– морква – 1 шт.,

– свинячий фарш – 1 кг,

– сіль – 1 ч. л.,

– яйце – 1 шт.

Спосіб приготування

Ретельно помийте гречку водою, замочіть у воді до набрякання. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на грубій тертці. Обсмажте овочі на олії до золотистої скоринки.

У свинячий фарш додаємо яйце, сіль та перець – перемішуємо. Зливаємо зайву воду з гречки та додаємо її до фаршу й вимішуємо. З’єднайте всю масу з овочами та ще раз ретельно вимішайте всі інгредієнти.

На деко для запікання гречаників вилийте гарячу воду та в неї викладайте сформовані круглі смаколики. Випікайте гречаники в духовці, розігрітій до 190 градусів, 60 хвилин.