ko.net.ua

Гороскоп на 17 - 23 серпня 2020

ОВЕН  

У вас залишилися невирішені проблеми, бажано докласти всі зусилля, щоб упоратися з ними і не волочити за собою такий тяжкий вантаж. Вам необхідна самодисципліна – від цього будуть залежати нові перспективи. 

ТЕЛЕЦЬ 

Стосунки з колегами і керівництвом складаються гармонійно. Найкращих результатів ви досягнете, якщо будете зайняті справою, що справді вам по душі. У дрібних неприємностях не варто впадати у розпач. У вихідні більше часу виділіть сімейному відпочинку. 

БЛИЗНЮКИ 

Не варто занадто обстоювати власну думку. Краще розраховувати тільки на свої сили і можливості. Більше виділяйте уваги роботі і вона принесе відчутні плоди. Від екстравагантних учинків бажано відмовитися, зараз не найбільш сприятливий час, ви можете заплутатися в ситуації, що виникла. 

РАК 

Ви покажете оточуючим приклад блискучого професіоналізму. Залишіть у минулому претензії до ділових партнерів. Семінари або корпоративні виїзди допоможуть вам налагодити стосунки з колегами. Але вихідні проведіть з родиною, це важливіше. 

ЛЕВ  

Ви зможете вирішити практично всі проблеми, що нагромадилися. Всі сюрпризи, приємні та не дуже, будуть здебільшого пов’язані з вашою роботою. Особливу увагу виділіть дітям або молодшим родичам, постарайтеся відмежувати їх від імпульсивних і необдуманих вчинків. Присвятіть вихідні сімейному відпочинку. 

ДІВА  

Будьте уважні до цікавих збігів і дрібних деталей, тому що саме в них закладені відповіді на найважливіші питання. Відкладіть прийняття будь-яких рішень. Сприятливий період для початку ремонту або інших серйозних змін у вашому домі, а можливо і для переїзду. 

ТЕРЕЗИ  

Певну легкість вам принесе нова інформація. З’явиться реальна можливість поліпшення матеріального добробуту. Дійте обережно, з холодною головою і твердими руками. Уникайте конфліктів і суперечок. Не ризикуйте даремно, але і не пропускайте своїх шансів. 

СКОРПІОН  

Імовірні несподівані зміни в питаннях кар’єрного росту. Чи будуть ці зміни позитивними, залежить лише від вашої ретельності. Перемога може дістатися не занадто легко, але відносно швидко. У вихідні прислухайтеся до голосу розуму, здобудете перемогу над собою, і ваші зусилля окупляться. 

СТРІЛЕЦЬ  

Кар’єрні поривання починають відзначатися позитивними результатами. Можна вдало розібратися з нагромадженими проблемами, а передбачливість дозволить розширити ваші можливості. У вихідні спокійно вислухайте претензії з боку близьких людей і постарайтеся знайти конструктивний вихід зі стану, що створився. 

КОЗЕРІГ  

Було б розсудливо завершити всі нудотні справи. Постарайтеся не потрапити під вплив суєти, також остерігайтеся неадекватної оцінки власних здібностей і можливостей. Будьте уважні до подій, що відбуваються, не пропустіть знака долі. Залишіть для себе хоч трохи вільного часу у вихідні й насолодіться ним. 

ВОДОЛІЙ  

Бажано привести всю робочу документацію до зразкового порядку, так ви одразу відчуєте внутрішню легкість і щиросерду рівновагу. Краще якомога менше набридати керівництву, його може дратувати ваша активність та ініціативність. Гарний час для відновлення втрачених зв’язків і контактів.

РИБИ  

Постарайтеся раціонально розподілити сили. Сприятливий період для підготовки фундаменту майбутнього кар’єрного зльоту. Можливе виконання неймовірних бажань. Якщо в сімейному колі вам удасться прийти до згоди, то з’явиться шанс органічно використати близьких для вирішення власних завдань.