Інгредієнти:
– буряк – 200 г,
– морква 50 г,
– часник – (зубці) 4 шт.,
– чилі – 1/2 шт.,
– оливкова олія – 1 ст. л.,
– гарбузове насіння – 3 ст. л.,
– окріп – 100 мл,
– перець, сіль,
– паприка мелена,
– цедра з одного апельсина.
Спосіб приготування
Потрібно підготувати всі овочі. Видалити серцевину з перцю чилі. Скропити овочі оливковою олією. Загорнути у фольгу і запекти в духовці. Дати охолонути овочам, почистити від шкірки.
Насіння гарбузове залити окропом. Дати настоятись 10 хв. Потім зливаємо зайву вологу. З’єднуємо запечені овочі й насіння, додаємо спеції й збиваємо блендером. Подавати зі смачними тостами.