32432
10:00 21.062020

Гороскоп на 22 - 28 червня 2020

Цікаве 6688

ОВЕН  

На вас чекає вдалий період, події будуть розвиватися сприятливим для вас чином. Намагайтеся правильно розподіляти сили: турбот буде достатньо і на роботі, і вдома. Бажано скоротити витрати, у жодному разі не слід брати гроші в борг. У вихідні варто тримати емоції під контролем і не вихлюпувати їх на своїх близьких. 

ТЕЛЕЦЬ 

Якщо ви не виявите поступливість, то ризикуєте залишитися без підтримки в найважливіший і складний момент. Буде важко порозумітися з колегами – інтриги та плітки негативно позначаться на взаєминах у трудовому колективі. Фінансова картина сприятлива. У вихідні доведеться вирішувати проблеми дітей, можливі великі витрати, пов’язані з навчанням. 

БЛИЗНЮКИ  

Уникайте сварок із людьми, від яких багато що залежить. Серйозних труднощів удасться уникнути тим, хто готовий довіряти не тільки логіці, але й власній інтуїції. Будьте уважнішими до коханої людини та намагайтеся допомагати близьким – це необхідно, щоб уникнути непорозумінь. У вихідні можуть виникнути проблеми з дітьми. 

РАК  

Неприємних несподіванок можна не побоюватися, ви легко зможете домогтися успіхів. Труднощі можуть бути пов’язані з фінансами. Не варто засмучуватися: гармонія та взаєморозуміння досяжні, потрібно лише змінити своє ставлення. Займіть вичікувальну позицію, не кваптеся приймати рішення. Вихідні краще використати для відпочинку, ніж для роботи.

ЛЕВ 

Труднощі в роботі не виключені, але всі вони мають тимчасовий характер і незабаром будуть переборені. Гармонійні стосунки в родині, а от у взаєминах зі старшими родичами можливі серйозні проблеми і навіть конфлікти. Намагайтеся уникати сварок і взаємних образ. У вихідні будьте послідовні та постарайтеся пояснити мотиви своїх вчинків.

ДІВА  

Знадобиться рішучість. Особливо серйозні труднощі можуть виникнути під час обговорення фінансових питань. Стосунки з близькими ускладнюються через ваше прагнення до самостійності, що зросла зненацька й різко. У вихідні не давайте грошей у борг і уникайте даремних витрат: гроші можуть знадобитися вам і вашим близьким. 

ТЕРЕЗИ 

Ви будете перебувати в центрі уваги й відчувати себе відповідальними за оточуючих. Не завжди потрібно братися за вирішення чужих проблем. Ви будете легко справлятися зі справами. Досить складними будуть стосунки з близькими у вихідні, постарайтеся нікого не посвячувати в свої справи й прислухатися винятково до власної інтуїції. 

СКОРПІОН  

Має надійти велика та цікава робота. Можливі непорозуміння, дрібні проблеми, але ті, які потребують уваги. Гостро постануть фінансові питання, ймовірні значні витрати. Поступово ситуація ввійде в нормальне русло, але зусиль для цього доведеться докласти чимало. Вихідні вдалі для початку романтичних стосунків. 

СТРІЛЕЦЬ  

Не бажано приймати рішення поспіхом. Можуть виникнути проблеми з керівництвом. Імовірні нові знайомства й романтичні зустрічі. Але навіть у цих приємних обставинах ви часом будете надміру примхливі та вимогливі. У вихідні приділіть увагу старшим родичам. 

КОЗЕРІГ 

Доведеться приймати важливі рішення й брати на себе серйозні зобов’язання. Намагайтеся доводити до кінця розпочаті справи, навіть якщо це буде дуже важко. У вихідні не виключені конфлікти, пов’язані з різницею в поглядах на прийнятні умови спільного життя. 

ВОДОЛІЙ 

Можливі проблеми на роботі, професійний безлад, викликані вашим прагненням перекласти на інших відповідальність за свої помилки. В особистому житті ситуація складається досить сприятлива. Ваш спокій і впевненість у собі передаються близьким. У вихідні не піддавайтеся спокусам і будьте скромнішими. 

РИБИ  

Будьте уважні, обговорюючи з колегами спільні проєкти. Важливо проявляти терпіння, вислуховувати різні точки зору на важливі для вас питання, а також бути у мирі із собою – саме такі умови злагоди як у сімейному, так і в особистому житті. Вихідні не сприятимуть для прийняття важливих рішень. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини