Інгредієнти:
– 2 буряки,
– 100 г волоських горіхів,
– 70 г чорносливу,
– 2 ст. л. олії,
– 1 ч. л. рідкого меду.
Спосіб приготування
Буряк миваємо, загортаємо у фольгу і кладемо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С до готовності.
Потім буряк очищаємо і нарізаємо довільними кубиками або натираємо на тертці. Перекладаємо в миску.
Волоські горіхи сушимо на сухій сковороді й подрібнюємо ножем. Додаємо до буряка.
Чорнослив миваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти продуктів. Усе добре перемішуємо.
Заправляємо салат олією та медом, перемішуємо й подаємо до столу.
Смачного!