ko.net.ua

Вітамінний салат з буряка

Інгредієнти:

– 2 буряки,

– 100 г волоських горіхів,

– 70 г чорносливу,

– 2 ст. л. олії,

– 1 ч. л. рідкого меду.

Спосіб приготування

Буряк миваємо, загортаємо у фольгу і кладемо в духовку. Запікаємо при температурі 180°С до готовності.

Потім буряк очищаємо і нарізаємо довільними кубиками або натираємо на тертці. Перекладаємо в миску.

Волоські горіхи сушимо на сухій сковороді й подрібнюємо ножем. Додаємо до буряка.

Чорнослив миваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти продуктів. Усе добре перемішуємо.

Заправляємо салат олією та медом, перемішуємо й подаємо до столу.

Смачного!