31749
21:49 6.052020

Як на Закарпатті часник став популярним серед туристів. Відео

Цікаве 36131

Ви чули про часник з перцем, чи їли маринований чищений чи не чищений часник, часник з сиром, ягодами, лавандою та часник для туристів. Це справді цікаво.

Пропонуємо Вам переглянути розповідь відеоблогу «Б’ютифул Карпати» – про те, як звичайний аграрний бізнес переріс у туристичну родзинку Перечинщини, став брендом району та посприяв кооперації місцевих підприємців в роботі над створенням туристичного іміджу.

“Відео: Як вирощування часнику розкрило нові можливості для бізнесу Перечинщини”

Історія розпочалась 6 років тому, коли підприємець Владислав Симочко вирішив вирощувати часник, бо задумався, як так вийшло, що на ринках Закарпаття важко знайти навіть такий звичний продукт власного виробництва.

Зараз назва «Турянський часник» стала відомою як в області, так і в Україні, а місцеві ресторатори та виробники з гордістю наголошують, що використовують саме свій, Перечинський часник.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах