Інгредієнти:
– цукор – 1 склянка,
– яйця – 2 шт.,
– масло – 75 г,
– сметана – 220 г,
– борошно – 1,5 склянки,
– сода – 1 ч. л.,
– волоські горіхи – 50 г,
– родзинки – 190 г,
– цукрова пудра – 50 г.
Спосіб приготування
Яйця з цукром збити до утворення білої маси. Додати розтоплене масло, сметану та погашену оцтом соду. Добре збити, всипаючи борошно.
Невеликі формочки змастити олією, розлити тісто, не заповнюючи форми цілком, додати в кожну трохи родзинок, посипати нарізаними горіхами.
Випікати в попередньо нагрітій духовці на повільному вогні приблизно 20 хвилин. Готові мафіни остудити й посипати цукровою пудрою.