ko.net.ua

Минтай в томатному соусі

Інгредієнти:

– 400 г філе минтая,

– 1 шт. цибулі-порей,

– 1 шт. моркви,

– 1 шт. буряка,

– 1 ст. л гірчиці солодкої,

– 1 стакан томатів,

– за смаком сіль та перець.

Спосіб приготування

Духовку розігрійте до 180 градусів. Моркву очистіть і поріжте кружечками завтовшки близько 5 мм. За бажанням ви можете збільшити кількість моркви і подати її в якості гарніру.

Буряк почистіть і половину поріжте тонкими кружечками. Другу половину буряка залиште для подачі. Цибулю порей помийте і поріжте кружечками завтовшки 5 мм.

Розморожене філе минтая поріжте великими шматками, посоліть і поперчіть за смаком.

Викладіть на дно форми для запікання порізані овочі, а зверху викладіть шматки риби.

Відкрийте банку з томатами, перекладіть до миски і розчавіть виделкою. Залийте томатною сумішшю рибу і поставте в розігріту духовку на 20 хвилин. Для подачі приготуйте соус. Потріть другу половину буряка на крупній тертці і змішайте з 1 ст. л. солодкої гірчиці.