ko.net.ua

Гороскоп на 20 - 16 січня 2020

ОВЕН

З’явиться прекрасна можливість творчо реалізуватися, але треба контролювати свою дратівливість і не провокувати конфліктів – вони можуть виявитися затяжними. Плануйте поїздки, зустрічі з друзями. Вихідні не варто проводити в блаженному неробстві, займіться чим-небудь корисним.

ТЕЛЕЦЬ

У вас виникнуть нові ідеї та плани. Займіться втіленням у життя цих задумів – ви не пошкодуєте. Не варто демонструвати свою унікальність і доводити власну незамінність, краще посидьте тихо. Домашні справи у вихідні можуть забрати практично весь вільний час.

БЛИЗНЮКИ

Ви ризикуєте виявитися в центрі подій – на вашій скромній персоні зосередиться вся увага тих, хто вас оточує. Ваша професійність буде гідно оцінена. Стежте за своїми словами, намагайтеся продумувати те, про що говорите. Приділіть більше уваги і турботи батькам – їм це необхідно.

РАК

Усю свою увагу слід зосередити на робочих питаннях. Не форсуйте подій, дозвольте їм плавно текти, тоді зосередженість дозволить вам упоратися з поставленими завданнями. Необхідні обережність та уважність у виконанні будь-яких справ. У вихідні вас може охопити творчий порив.

ЛЕВ

Бажано стежити за своїми словами, інакше ви ризикуєте потрапити в несприятливу ситуацію. Знадобиться допомога друзів, адже самостійно буде складно впоратися з великим обсягом роботи. Імовірні гарні новини, пов’язані з перспективними пропозиціями. У вихідні будьте зосереджені й уважні.

ДІВА

Смуга невдач залишилася позаду. Радійте і дійте. Розширте свої обрії, навчіться нового, тих корисних навичок, яких вам гостро не вистачало. Обраний вами напрям може з легкістю змінитися на протилежний, стежте за собою та продумуйте власні вчинки.

ТЕРЕЗИ

Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, опираючись на життєвий досвід і логіку. Намагайтеся утриматися від відкритої критики колег по роботі. Імовірний кар’єрний стрибок і перехід на нову посаду. Можливо, на вас очікує справжній успіх і поліпшення фінансового становища.

СКОРПІОН

Ваш авторитет може врятувати від провалу вкрай важливу справу. Багато подій відбуватимуться самі собою або за інерцією. Не вступайте в дискусії, якщо не до кінця впевнені у своїй правоті. Приготуйтеся до несподіваного прориву в справах. У вихідні близьким може знадобитися ваша допомога.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі можуть виникнути нові ідеї, які швидко втіляться в реальність. Стосунки з колегами налагодяться, а це створить позитивну атмосферу. Намагайтеся бути відвертішими з собою та тими, хто поряд, і тоді ви самі не станете жертвою обману. Будьте обережні у вихідні.

КОЗЕРІГ

Фортуна вам посміхатиметься, і ви зможете ризикнути відкрити власну справу. Тільки для цього, крім везіння, буде потрібно чимало сил та часу. Вас спокушатимуть привабливими пропозиціями. Від начальства можете не тільки почути слова похвали, але й одержати премію.

ВОДОЛІЙ

Зможете впоратися практично з будь-якою проблемою. Удача супроводжуватиме вас у всіх починаннях. Для успішної роботи знадобляться терпіння, незворушність і витримка. Усе необхідно доводити до кінця. Імовірні позитивні зміни на роботі. У вихідні краще відпочити в сімейній обстановці.

РИБИ

Імовірні перепади настрою, які можуть призвести до кризи. Вам буде важкувато втілювати в життя свої проекти. Намагайтеся не починати нових справ, краще як слід відпочиньте. Попереду на вас чекають цікаві та доленосні зустрічі. На вихідні зорі не радять планувати важливих справ.