– домашній сир – 300 г,
– шоколад – 100 г,
– яйця – 4 шт.
Спосіб приготування
Шоколад розтоплюємо на водяній бані й охолоджуємо, постійно помішуючи.
За допомогою блендера перетираємо сир разом із жовтками до однорідного стану. Сирну масу змішуємо із шоколадом.
Білки збиваємо міксером до стійких піків і додаємо в сирно-шоколадну суміш. Перемішувати слід дуже обережно, за допомогою лопатки знизу-вверх.
Викладаємо суміш у форму, обгорнуту пергаментом. Ставимо форму в деко. Наливаємо воду так, щоб половина форми була в неї занурена.
Ставимо в розігріту до 180°С духовку на 50–55 хвилин.
Дістаємо чизкейк із духовки й через 10 хвилин виймаємо його із форми.
За бажанням десерт можна прикрасити горішками, шоколадом, топінгом або кокосовою стружкою. Усе залежить від вашої фантазії.