ko.net.ua

Риба по-царськи

Інгредієнти:

– риба – 1 кг,

– майонез – 150 г,

– твердий сир – 100 г,

– цибуля – 2 шт.,

– помідор – 1 шт.,

– болгарський перець – 1 шт.,

– приправа для риби, сіль, чорний мелений перець – за смаком.

Спосіб приготування

Наріжте рибу порційними шматками, очистіть і наріжте кільцями цибулю. До цибулі додайте спеції для риби, майонез, перець, сіль і акуратно перемішайте.

Викладіть приготований маринад на рибу і перемішайте. Поставте рибу в холодильник на 30–40 хвилин маринуватися.

Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього рибу. Полийте її маринадом.

Зверху викладіть нарізані напів кружальцями помідори та нарізаний соломкою болгарський перець. Зробіть майонезну сіточку й посипте рибу тертим сиром. Поставте в розігріту до 200°С духовку на півгодини.

Таку рибу можна приготувати як альтернативу м’ясу по-французьки. Вона сподобається всім без винятку! Не забувайте ділитися рецептами з друзями!