2986
16:31 4.072016

В Ужгороді планують збудувати новий завод

Цікаве 1982

1Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв зустрівся днями з керівником ТОВ «Леєр Україна» Богданом Ганчиним з приводу можливості будівництва в Ужгороді нового підприємства європейського холдингу з виготовлення будівельних бетонних і керамічних виробів.

Богдан Ганчин розповів, що холдинг «Leier», заснований в Австрії, нині працює у 8 країнах Європи, зокрема, потужно представлений виробничими потужностями у сусідів Закарпаття – Угорщині, Словаччині, Польщі, Румунії. В Україні ж, а саме – в Ужгороді, діє наразі як торговельний майданчик, проте зі щомісячним оборотом уже більше як у 5 мільйонів гривень.

Власники хотіли б уже побудувати підприємство, насамперед з виготовлення бетонних виробів і шукають земельну ділянку, щоб викупити її. Потрібно 2-4 гектари, бажано з комунікаціями і близькістю до кордону зі Словаччиною, оскільки близько половини виробів планується експортувати на східну Європу через логістичні напрацювання саме з цими сусідами Закарпаття. На перших порах планується створення 80-100 робочих місць.

Богдан Андріїв наголосив, що міська влада Ужгорода готова всіляко сприяти відкриттю нових підприємств, створенню робочих місць. Тому доручив підготувати кілька варіантів, які ділянки місто може запропонувати, насамперед у промисловій зоні, і підтвердив готовність сприяти у вирішенні питання будівництва підприємства.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах