ko.net.ua

Суп із фаршем і грибами

Інгредієнти:

– 1 цибулина,

– 2 болгарські перці,

– 500 грамів фаршу,

– за смаком – прованські трави,

– 2 зубчики часнику,

– 400 грамів свіжих томатів,

– 1 столова ложка томатної пасти,

– 1,2 літра води,

– 200 грамів печериць,

– 1/2 пучка зеленого базиліку,

– 50 г будь-якого сиру,

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Потрібно дрібно нарізати цибулю і обсмажити на рослинній олії. Додати дрібно нарізаний болгарський перець, обсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилини. Додати фарш і обсмажувати до золотистої скоринки. Додати дрібно нарізаний часник, терті помідори і томатну пасту. Потім залити все водою і довести до кипіння. Посолити й поперчити, додати прованські трави, зменшити вогонь практично до мінімуму і варити суп 30-35 хвилин. За 10 хвилин до кінця додати нарізані печериці, дрібно нарізаний базилік.

Подавати суп із тертим сиром.