ko.net.ua

М’ясний рулет із грибами в лаваші

Інгредієнти:

– 400 г фаршу,

– 2 середні цибулини,

– 5-6 великих печериць,

– 1 яйце,

– сіль, перець,

– 2 прямокутні лаваші.

Спосіб приготування

Цибулю дрібно посікти, обсмажити на олії. Додати перемелені гриби, обсмажити ще 5 хв., дати охолонути. Змішати з фаршем, яйцем, спеціями.

Скласти лаваші таким чином, щоб один край находив на інший («хрест-навхрест») і вийшов довгий прямокутник, викласти фарш, розрівняти, щільно згорнути рулетом, починаючи із вузького боку. Обгорнути фольгою. Запікати при 180 град. 1 год.

Вибрати, дати охолонути – ще 20 хв., нарізати скибочками і їсти. Гарячим рулет ріжеться погано, а після охолодження – гарними скибочками.