28744
10:00 8.092019

Гороскоп на 9 - 15 вересня 2019

Цікаве 1184

ОВЕН

Якщо ви не почнете лінуватися, то зможете досягти блискучих результатів у своїй діяльності. Будьте обережні, деякі події можуть перешкодити вашому подальшому просуванню кар’єрними сходами. У вихідні допоможіть своїм ближнім у побутових питаннях.

ТЕЛЕЦЬ

Суспільна діяльність може зажадати від вас більше часу, ніж зазвичай. Життєрадісність і оптимізм дозволять вам досягти намічених цілей і плавно перейти до нових завдань. У вихідні, діючи лобовою атакою на оточуючих, вам не вдасться нічого домогтися, знайдіть більш витончений вихід зі становища.

БЛИЗНЮКИ

Є шанс, що удача посміхнеться вам, також реалістичний і закономірний зліт у кар’єрі. Ризиковані заходи завершаться успішно в тому випадку, якщо ви зможете правильно розрахувати свої сили і не станете покладати великі надії на чиюсь допомогу. У вихідні ймовірне перспективне знайомство.

РАК

Настав час почати жадати від себе того, чого ви цілком у змозі домогтися самостійно. З’явиться гарний шанс змінити свій соціальний статус, і близькі вас у цьому підтримають. У вихідні доведеться взяти на себе провідну роль у сімейних питаннях.

ЛЕВ

Постарайтеся реально розраховувати свої сили – не брати на себе зайву роботу і обтяжливі зобов’язання. Дотепність дозволить вам побачити сформовану ситуацію з іншого боку і знайти оригінальні способи вирішення проблеми.

ДІВА

Вам необхідно зосередитися і реалізувати хоча б частину із запланованого. Сміливо розраховуйте на підтримку друзів. Виявіть терпіння і витримку, і ви багато чого досягнете. Вихідні краще провести вдома.

ТЕРЕЗИ

Тиждень вдалий у всіх аспектах, будуть здійснюватися практично будь-які справи. Імовірні деякі труднощі, але, на щастя, цілком переборні. Прислухайтеся до голосу інтуїції – вона не обдурить вас, підказуючи способи вирішення. У вихідні займіться благоустроєм будинку в очікуванні друзів.

СКОРПІОН

Ваші бажання можуть здійснитися в той момент, коли ви вже перестанете сподіватися на позитивний результат. Імовірні деякі затримки в справах і труднощі в спілкуванні з колегами. Будьте акуратні у висловлюваннях у вихідні, тому що будь-які бесіди можуть закінчитися конфліктом.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для серйозних дій, які закріплюють результат попередньої роботи. Навіть не намагайтеся задовольнити всі прохання близьких про допомогу, інакше вам просто сядуть на шию. У вихідні свіже повітря і фізичні навантаження остаточно проженуть сумний настрій.

КОЗЕРІГ

Вас може спантеличити якась новина. Не приймайте її всерйоз без перевірки – вона, швидше за все, виявиться звичайною «качкою». Навіть найнеймовірніші плани знайдуть рішучу підтримку впливових осіб. Не варто дратуватися через дрібниці. У вихідні уважніше поставтеся до свого самопочуття.

ВОДОЛІЙ

Візьміть на себе зобов’язання прийняти хоча б декілька самостійних рішень, не бійтеся ризикнути і взяти на себе відповідальність. Постарайтеся не сперечатися з начальством, це може призвести до серйозного конфлікту. У вихідні можлива катастрофа ваших планів із вини близьких друзів.

РИБИ

Годі витати в хмарах, мріючи про незбутнє – краще спускайтеся самі, інакше вас насильно повернуть на землю і змусять працювати. Ви можете домогтися багато чого, заразивши начальника цікавою ідеєю. У вихідні деякий компроміс може обмежити вашу волю.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини