– 500 грам цвітної капусти,
– невелика синя цибулина,
– 60 грам в’яленої журавлини,
– 40 грам волоських горіхів,
– 1 чайна ложка лимонного соку,
– сіль і перець за смаком,
– сухі прованські трави,
– оливкова олія.
Спосіб приготування
Цвітну капусту розберіть на суцвіття і варіть впродовж 5 хвилин. Потім викладіть на друшляк і обсмажте на сковорідці з оливковою олією. Посоліть і поперчіть за смаком. Після цього викладіть в тарілку і залиште охолонути.
Додайте до капусти нарізану кубиками цибулю, в’ялену журавлину, подрібнені горіхи і трави. Заправте оливковою олією і акуратно перемішайте. Готовий салат скропіть лимонним соком.