ko.net.ua

Гороскоп на 15 - 21 липня 2019

ОВЕН

Ви будете зустрічатися з потрібними людьми і пізнавати багато цікавого та корисного для себе. Бажано зайнятися коригуванням деяких рис вашого характеру – з числа тих, що заважають вам рухатися до успіху. У вихідні проаналізуйте послідовність подій, щоб навчитися завчасно вгадувати перешкоди.

ТЕЛЕЦЬ

Ви виявитеся щасливими як ніколи. Можуть виникнути проблеми, пов’язані з гострим браком часу. Тільки не поспішайте з рішеннями, щоб потім не жалкувати. Переговори з начальством можуть принести непоганий результат, особливо, якщо ви не станете виявляти зайвої амбіційності.

БЛИЗНЮКИ

Ви багато чого встигнете зробити і навіть отримаєте зримі плоди своєї діяльності, відчувши користь і моральне задоволення від бізнесу. Ви починаєте завойовувати лідерські позиції. Можливий приїзд родичів і турботи, з цим візитом пов’язані. Ваша активність зросте. У вихідні можливі деякі ускладнення у стосунках із близькими родичами.

РАК

Подумайте про зміну способу заробітку або хоча б про зміну посади. На вас чекає удача в справах, імовірний грошовий прибуток. Начальство відзначить ваші пропозиції. Воно навіть може задуматися про підвищення вам заробітної плати, що буде досить доречним.

ЛЕВ

Найважливіше для вас – зосередженість і вміння опинятися в потрібному місці в потрібний час. Майже всі справи будуть успішними і сприятимуть поліпшенню вашого матеріального становища. Будьте впевнені у власних силах. У вихідні можете розраховувати на підтримку і допомогу друзів.

ДІВА

Ваша рішучість і активність дозволять здійснитися більшій частини ваших планів і задумів. Важливо правильно вибудувати взаємини з начальством. Можна розраховувати на підтримку від впливових осіб. У вихідні ймовірні необґрунтовані претензії з боку близьких людей.

ТЕРЕЗИ

Вам будуть вдаватися практично всі справи, за що б ви не бралися. Постарайтеся зберігати гарні стосунки з начальством, тому що від нього може залежати рішення декількох ваших проблем. Спілкуючись із колегами на роботі, будьте коректними у формулюваннях.

СКОРПІОН

Ваш життєвий успіх буде залежати від загальної впевненості в тому, що все йде добре. Попереду чудовий період, сповнений приємних сюрпризів і несподіванок, ваш настрій негайно покращиться. Більше часу присвячуйте родині і дітям. Особливо це стосується вихідних днів.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно запастися витримкою і терпінням. Від вас будуть вимагати зібраності і сумлінності. Віддаючи багато чого, можна очікувати, що і натомість ви багато що одержите. Постарайтеся не відмовляти нікому, якщо ви в змозі допомогти.

КОЗЕРІГ

Не варто нікому розкривати таємноі інформаціі. Постарайтеся завершити незакінчені справи. Вам не зашкодять споглядальність і гармонія. Вихідні – сприятливий час для взаєморозуміння і спілкування з близькими, вам не варто пропускати такої можливості.

ВОДОЛІЙ

Можливі конфліктні ситуації на роботі. Прислухайтеся до голосу інтуїції, і ви виявитеся в потрібний час у потрібному місці. Можливий вагомий прибуток від спільного бізнесу з енергійними партнерами. У вихідні ви зможете розквитатися з багатьма справами, у вас ще залишиться час і на розваги.

РИБИ

Вам можуть запропонувати справу, перспективну тільки на перший погляд. Ситуація зміниться і дозволить зробити прорив. Не варто намагатися вирішувати кілька важливих справ одночасно. Займіться реалістичними проблемами, а не будівництвом повітряних замків.