27932
10:00 30.062019

Гороскоп на 1 - 7 липня 2019

Цікаве 1668

ОВЕН

Успіх чекає на ділових зустрічах під час обговорення угод. Вам доведеться багато працювати. Не втрачайте можливості виявити свої кращі ділові якості: розум, наполегливість, посидючість і організаторські здібності. У вихідні бажано остерігатися суєти, агресивності і самовпевненості.

ТЕЛЕЦЬ

Ви сповнені сили і енергії. Не відмовляйтеся від жодних вигідних пропозицій. Це сприятливий період для вас. Постарайтеся не вступати в суперечки з колегами. У вихідні саме пора різнобічно виявити свої ділові якості і організаторські здібності.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся пригальмувати зі своїми амбіціями і не розчавлюйте своєю ерудицією оточуючих. Розв’язуючи проблеми, ви зможете сміливо скористатися допомогою близького друга. Ділова зустріч у вихідні відкриє блискучі перспективи для вашого проекту.

РАК

Ваші зусилля увінчаються успіхом, ви зможете вибратися з багна існуючих проблем і зайнятися якимись приємнішими справами. Бажано не метушитися марно і не брехати, не набридати начальству своїми ідеями. У вихідні не можна кидати розпочату справу.

ЛЕВ

Нарешті ви зрушили з мертвої точки. Сумлінніше ставтеся до документів, є небезпека їх втрати. Постарайтеся більше часу проводити вдома з близькими людьми, урізноманітніть дозвілля, це допоможе вам відпочити. Можуть виникнути непередбачені витрати на дітей.

ДІВА

Бажано критично розглянути своі плани і корегувати їх відповідно до побаченого. Виявіть щедрість, і вам відплатять тією ж монетою. Можливо, відбудеться подія, що відкриє перед вами вікно нових можливостей і перспектив кар’єрного зростання. Вихідні вдалі для поїздок, переїздів і початку подорожей, про які ви так мріяли.

ТЕРЕЗИ

Ваші плани поступово починають реалізовуватися. Робота спробує зайняти весь ваш вільний час, але за значимістю вона лідирувати не буде. Завдяки своїй енергійності і активності ви зможете зміцнити свої позиції. На вихідних наведіть порядок і створіть комфорт у будинку.

СКОРПІОН

Для вас цей тиждень обіцяє пріоритетне становище практично в будь-якому оточенні. Від ризикованих пропозицій вам бажано відмовитися. У вихідні найкращим способом відпочити буде демонстративне байдикування, якщо, звичайно, ваші близькі готові будуть це зрозуміти.

СТРІЛЕЦЬ

Спілкування із впливовими друзями значно поліпшить стан ваших справ. Доведеться посперечатися з колегами. Вислухайте опонента і не кваптеся з висновками. У вихідні постарайтеся не брати участі в закулісних інтригах.

КОЗЕРІГ

Гарний час для вирішення непростих питань. Вам доведеться присвятити багато сил і часу організаційним питанням, стежте за власною дисципліною і намагайтеся нікуди не спізнюватися. У вихідні якась стара заплутана історія заповнить ваші думки, але ви знайдете довгоочікуване рішення.

ВОДОЛІЙ

Вам треба буде доводити високий рівень професіоналізму. Будьте вільнішими і контактнішими. Більш уважно стежте за новинами, щоб не пропустити важливу для вас інформацію. Розмов із начальством краще уникати. У вихідні тримайтесь якнайдалі від вечірок, це буде просто порожнє проведення часу.

РИБИ

Настає сприятливий період для реалізації творчих ідей. Але не варто йти на принцип і тиснути на партнерів. Бажано зайнятися побудовою планів на найближче майбутнє. У вихідні можливі деякі труднощі, пов’язані із взаєминами з близькими людьми.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини