ko.net.ua

Солоний штрудель

Інгредієнти:

– шпинат – 400 г,

– яйце – 1 шт.,

– кунжут – 50 г,

– вершки – 3 ст. л.,

– томатна паста – 4 ст. л.,

– вершковий сир – 150 г,

– листкове тісто – 400 г,

– куряче філе – 400 г,

– спеції за смаком.

Спосіб приготування

Тушити шпинат на оливковій олії. Додати прянощі та вершки. Розкачати готове листкове тісто. Намастити тісто томатною пастою. Далі викласти шпинат, вершковий сир та дрібно нарізане відварене філе курки.

Завернути тісто в рулетик. Запікати у печі при температурі 180 градусів протягом 30 хв. За 5 хв. до готовності змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Подаємо охолодженим.