ko.net.ua

Рибне філе під сирно-сметанною подушкою

Інгредієнти:

– філе хека або минтая – 400 г,

– сметана – 400 г,

– сир твердий – 100 г,

– сіль, перець,

– морква – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– соняшникова олія.

Спосіб приготування

Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо. Сир тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.

На деко, змащене олією, викладаємо шарами – філе, зверху – цибулю, зверху – філе, зверху – моркву, зверху – філе. Заливаємо усе сметаною із сиром. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.