2726
10:00 20.062016

Гороскоп на 20 - 26 червня 2016

Цікаве 2747

9Pl1xj4Po1E11

ovenSM Овен
Доведеться завзято й терпляче просуватися нагору по крутих сходах, при цьому з’явиться безліч дрібних проблем. Ближче до вихідних у вас може виникнути бажання давати всім корисні поради та всіляко вчити їх жити. Початі у вихідні справи матимуть успішне завершення.
telecSM Телець
Робота, швидше за все, вимагатиме від вас неймовірних зусиль. Зосередьтеся на найголовнішому. Нові ідеї та контакти можуть принести удачу, однак намагайтеся уникати непотрібних і зайвих зустрічей. В очах начальства краще бути якомога непомітнішими та скромнішими. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів.
blizneciSM Близнюки
Виявитеся затребувані всюди, як на роботі, так і вдома. Якщо хочеться проблем, то дайте волю своєму авантюризму. Через побутові проблеми не виключені сварки з близькими людьми, тому намагайтеся проводити вільний час на самоті. У вихідні, навіть просто перебуваючи в стані спокою, можна багато чого досягти.
rakSM Рак
Намагайтеся не витрачати свої сили на нездійсненні завдання. Приготуйтеся працювати в команді, і ви не будете розчаровані. Допоможіть своєму розуму взяти гору над емоціями, тоді переконаєтеся, що тільки спокійна оцінка подій принесе вам успіх. У вихідні обов’язково дослухайтеся до мудрих порад старшого покоління.
levSM Лев
Не робіть зайвих рухів: суєта тільки стомить, натомість спокій допоможе багато в чому розібратися. Побережіть своє здоров’я, але не розслаблюйтеся повністю. У стосунках з діловими партнерами можливе невелике тертя не з вашої вини. Бажано дочекатися, поки заспокояться пристрасті, і захопити ініціативу у свої руки.
devaSM Діва
Хоча життя битиме ключем, багато ваших планів доведеться в корені переглянути. З найменшим виявом невпевненості у власних силах слід безжалісно боротися, краще шукайте підтримку скрізь, де тільки можна, але від дій не відмовляйтеся. Вихідні сприятливі для руйнування старого й непотрібного та створення нового.
vesiSM Терези
Терпіння й цілеспрямованості вам вистачить абсолютно на все. Постарайтеся виділити хоча б один день для прибирання або дрібного ремонту квартири, і ви приведете її в ідеальний порядок. У вихідні остерігайтеся великих гучних компаній, там вас можуть підстерігати обман та розчарування.
skorpionSM Скорпіон
Вас може охопити непереборне бажання проникнути в суть речей. Багато чого відкриється вам з нової точки зору, але не захоплюйтеся аналізом на шкоду активній діяльності. Важливо не спізнюватися, виявляйте пунктуальність і відповідальність, саме за ними вас оцінюватимуть. У вихідні бажання змін має підштовхнути вас до рішучих дій.
strelecSM Стрілець
Намагайтеся більше часу проводити на природі, не перевантажуйтеся, це може позначитися як і на результатах праці, так і на вашому самопочутті. На роботі бажано йти на компроміс, а виявляючи ініціативу, враховувати інтереси колег. У вихідні відгородіть себе від непотрібних зустрічей і контактів.
kozerogSM Козеріг
Не поспішайте брати на озброєння ідеї та пропозиції, що надходитимуть цього тижня, дочекайтеся більш слушної миті. Будьте уважніші до тих, хто поряд, не нехтуйте їхніми порадами. Зміцнюйте особисті стосунки. У вихідні вам загрожує тимчасова самота, але вона вплине на ваш настрій та стан справ лише позитивним чином.
vodolejSM Водолій
Тримайте свої ідеї та плани при собі. Перед вами мають відкритися нові можливості, в яких вас супроводжуватиме везіння. Не відкладайте вирішення проблем у довгий ящик, інакше можуть виникнути складнощі у стосунках з друзями. У вихідні бажано відпочити від суєти, обдумати свої плани на найближче майбутнє, прогулятися в парку чи лісі.
ribiSM Риби

Дозвольте вашим друзям та однодумцям узяти активну участь у всіх ваших справах. Продовжуйте займатися власними планами, але не нехтуйте питаннями, пов’язаними з родиною. Можливе певне тертя з начальством. У вихідні слід стримати своє прагнення серйозно взятися за виховання дітей.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді патрульні спільно з небайдужим громадянином повернули хлопцю телефон
08:45
Закарпатські гвардійці відпрацьовують штурм і зачистку ворожих окопів
08:30
«З вірою в перемогу»: в атріумі ОВА відкрили виставку дитячих робіт
17:47
Переселенці з України долучилися до весняного святкового заходу у м.Кішварда
17:39
Закарпатців попереджають про пожежну небезпеку
16:09
На Ужгородщині затримали зловмисника, який йшов містом з гранатою в руках
15:54
На Рахівщині згорів будинок, в якому після святкування Великодня заснули господиня з сином
15:52
Закарпатські вогнеборці та професіонали ДСНС ліквідовували пожежу гаража
15:29
Берегівські вогнеборці загасили пожежу в альтанці
15:08
Закупівля товарів для військових із порушеннями та збитками у 645 тис. грн – на Ужгородщині судитимуть співробітника сільської ради
14:53
Всі новини