27142
10:00 28.042019

Гороскоп на 29 квітня - 5 травня

Цікаве 1774

ОВЕН

Можливі перепади настрою від негативних до позитивних. Якщо друзям буде потрібна ваша допомога, виявіть великодушність. У середині тижня не розраховуйте на службові успіхи і розуміння з боку керівництва. До вихідних життя прийде до норми, чому посприяє любов до авантюр.

ТЕЛЕЦЬ

Вас можуть повністю зайняти домашні проблеми. Компромісні рішення виявляться гарними на роботі, але зовсім неприйнятними в родині. На вас чекає багато дрібної та нудотної роботи, що буде потребувати терпіння і посидючості. У вихідні є шанс зіпхнути частину домашніх проблем на старших родичів.

БЛИЗНЮКИ

Не соромтеся запитати в друзів, чим вони стурбовані, можливо, ви легко можете їм допомогти, а вони будуть приємно здивовані широтою ваших можливостей. Ви встигнете зробити більше, ніж заплануєте, але постарайтеся не завантажувати себе чужими справами. У вихідні ймовірні конфліктні ситуації з близькими людьми.

РАК

Колеги, які ще недавно насторожено ставилися до ваших ініціатив, тепер із задоволенням скинуть частину своєї роботи на ваші плечі. Практично рішення багатьох проблем виявиться вам по силах. Розраховуйте тільки на себе, пропускайте повз вуха «ділові поради». У вихідні можливі непорозуміння з родичами.

ЛЕВ

Ви можете зіштовхнутися з різними бюрократичними проблемами, не сприймайте це як поразку. Не оминайте увагою навіть найменший дріб’язок. У вихідні просто відпочивайте, розважайтеся, бо це у вас гарно виходить.

ДІВА

Не поспішайте і не поривайтеся починати щось нове, намагайтеся не форсувати події, це лише нераціональне витрачання сил. Постарайтеся зберігати рівновагу і навчайтеся радіти тому, що маєте, навіть у дрібницях. Відмежуйтеся у вихідні від непотрібних зустрічей і безглуздих суперечок.

ТЕРЕЗИ

Вам буде щастити, тож постарайтеся зосередитися на головному. З начальством краще не спілкуватися: якщо вам кортітиме його покритикувати, то йому захочеться перевірити якість вашої роботи. Будьте чарівними і доброзичливими, тоді оточуючі відповідять вам взаємністю і допоможуть багато в чому. У вихідні може збутися ваша давня мрія.

СКОРПІОН

Ви будете блискавично вирішувати найскладніші і навіть непереборні завдання. Наступає період рішучих дій і миттєвої реакції. Весь тиждень вам будуть надходити цікаві пропозиції в діловій сфері. У вихідні вдома на вас можуть очікувати проблеми і зміни, до яких ви не цілком готові.

СТРІЛЕЦЬ

Основну роботу доведеться робити самому, об’єктивно розраховуючи свої сили і можливості. Бажання зняти напругу, зриваючись на оточуючих, варто знищити в зародку. Інакше ви надовго зіпсуєте стосунки з близькими і нічого не доможетеся.

КОЗЕРІГ

Одноманітності, нудьзі і депресії просто не знайдеться місця у вашому житті! Не приховуйте від оточуючих свої таланти і можливості. Суперечки і незлагоди оминуть вас. Можуть прокинутися зовсім нові, несподівані здібності. У вихідні постарайтеся не приймати необачних рішень.

ВОДОЛІЙ

Досить напружений тиждень, що дозволить вам реалізувати багатопланові можливості. Може надійти пропозиція нової цікавої роботи. Можуть нагадати про себе і старі невирішені проблеми. Присвятіть вихідні облаштуванню свого будинку.

РИБИ

Прийшов час вашого розквіту. Але витратити його доведеться на трудові подвиги. Нові знайомі запропонують свіжі ідеї і відкриють перед вами чудові перспективи. Ваш авторитет помітно зміцниться. У вихідні вам пробачать будь-яке навіженство, використайте свою чарівність в інтересах справи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах