26706
10:00 31.032019

Гороскоп на 1 - 7 квітня 2019

Цікаве 1539

ОВЕН

Ваше коло спілкування значно розшириться. Щоб не стати жертвою обману будьте уважнішими і намагайтеся уникати важливих рішень, які не можна буде переграти. У вихідні важливо бути поруч з тим, кого ви дійсно кохаєте.

ТЕЛЕЦЬ

Сформована ситуація сприятиме усуненню непорозумінь і зміцненню вашого авторитету. Нові пропозиції прийміть і використайте з найбільшою для себе вигодою. Якась ваша таємниця може стати надбанням гласності, що приведе до напруженості у відносинах з колегами, але ви це можете врегулювати.

БЛИЗНЮКИ

Наступає досить активний тиждень, наповнений подіями. Ваші задуми вдало реалізуються. Можливе бурхливе зіткнення ваших інтересів з інтересами навколишніх, але мир буде відновлений. У вихідні вашу душу зігріє турбота коханої людини, а також зустрічі з друзями.

РАК

Будьте особливо уважні до стану власного здоров’я. Постарайтеся закінчити нагромадження справ, подумайте, що можна зробити заздалегідь. Не слід іти на поводу у свого азарту. У вихідні дні чекає повноцінне спілкування.

ЛЕВ

Вас можуть спантеличити і засмутити проблеми в професійній сфері. Прийдеться вживати рішучих заходів, у тому числі й тих, які вам не до душі. Вибір може змінити вашу подальшу долю.

ДІВА

Вам необхідно навчитися жити у ладу з самим собою і навколишніми. Ваші енергія і напір дуже вплинуть на близьке коло. Прагнення виділитися і досягти бажаного приведуть вас до заповітної мети. У вихідні займіться благоустроєм будинку.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий період для реалізації сміливих починань, при цьому вам доведеться миттєво реагувати на швидко мінливу ситуацію. Друзі охоче допоможуть вам, можете розраховувати на їхню пораду, час і навіть – на їхні фінанси. Від вашої ініціативності у вихідні багато чого буде залежати.

СКОРПІОН

На світі не знайдеться більш цілеспрямованих людей, ніж ви. Ви зможете впоратися практично з будь-якою справою, якщо одержите хоча б мінімальну інформацію про те, як це робиться. У вихідні ви можете піддатися приступам гніву і дратівливості.

СТРІЛЕЦЬ

Досягнення на роботі обійдуться для вас «малою кров’ю», тому вам потрібно осмислити свій успіх і зрозуміти, як ще раз повторити його, щоб відточити методику. Будь-який конфлікт може бути переборено, якщо підходити до пошуків рішення творчо. У вихідні навколишні можуть про вас забути.

КОЗЕРІГ

Вам знадобиться терпіння і об’єктивність до власних дій. Вам необхідно довести навколишнім свою незамінність, але не варто демонструвати гординю. У деяких ситуаціях успіху сприяє наступальна тактика, тільки не перестарайтеся.

ВОДОЛІЙ

Вам доведеться набратися мудрості і терпіння, щоб перебороти скланощі на вашому шляху. Прийшов час виконання давніх обіцянок, постарайтеся зробити це, щоб не скривдити близьких. Не забувайте про нагромадження домашніх справ і проблеми, що чекають вашого рішення.

РИБИ

Усе буде виходити «на відмінно», але будьте пильні, примхлива удача може відвернутися від вас у будь-який момент. Вам може дістатися важка робота, а начальство буде до непристойності часто міняти свою точку зору. У вихідні намагайтеся завершити те, що почали, спілкування скоротіть до мінімуму.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах