26577
10:00 17.032019

Гороскоп на 18 - 24 березня 2019

Цікаве 3137

ОВЕН

Ви не в змозі вплинути на розвиток подій, але можете підготуватися до будь-яких несподіванок, а вчорашні опоненти раптом стануть надійними союзниками. У роздумах про сенс життя вам відкриється новий смисл звичних речей. Утримуйтеся від відвертості навіть із близькими, втім, друзі і родина зрозуміють вас.

ТЕЛЕЦЬ

Можливо, хтось зацікавиться вами з професійної точки зору. Також перед вами засяє перспектива нової роботи, якщо, звичайно, ви до цього будете прагнути. Ви можете розраховувати на допомогу і підтримку друзів. На вихідні варто вирушити у подорож.

БЛИЗНЮКИ

Доля подарує вам цікавий шанс, може, це виявиться новою роботою або ж ви зміните місце проживання, у будь-якому випадку – ви придбаєте щось вартісне для себе. Будьте обережні з новинами, не всім варто вірити. У вихідні постарайтеся виділити більше часу для себе.

РАК

Вам необхідно зосередитися на найважливішій справі. Ви самі маєте визначитися, як саме вибратись зі всієї гори турбот і проблем. Краще знизити темп роботи, щоб уникнути перевтоми. Не забудьте у вихідні заглянути в найближчі магазини.

ЛЕВ

У справах не нехтуйте особистою вигодою і засвоюйте необхідні уроки. Рішуче обороняйте свою життєву позицію, але не бійтеся змінити свої погляди, якщо розумієте, що помилилися. Ваші конструктивні пропозиції можуть зустріти опір.

ДІВА

Постарайтеся не спізнюватися на роботу і на ділові зустрічі. Ваш особистий успіх буде залежати від рівня безкорисливості у стосунках із близькими. Чим менше ви будете думати про себе, тим більше отримаєте самі.

ТЕРЕЗИ

Зустріч із керівництвом може принести вам чималу користь. Ваші інтуїція і почуття такту дозволять блискуче виплутатися зі складної ситуації. Не забувайте простягати руку допомоги близьким і друзям. Вихідні присвятіть вирішенню особистих проблем.

СКОРПІОН

Вас приголомшить якась новина. Не приймайте її близько до серця, вона, швидше за все, виявиться звичайною «качкою». Навіть найамбітніші плани знайдуть рішучу підтримку впливових осіб або начальства. Не варто дратуватися через дрібниці. У вихідні зверніть особливу увагу на самопочуття.

СТРІЛЕЦЬ

Не пропустіть нову для вас інформацію, вона відкриє цікаві перспективи. Вашу невгамовну енергію краще використати в мирних цілях, щоб не розтрачувати її марно. У вихідні ви з легкістю впораєтеся з більшістю справ, що нагромадилися, якщо умовите себе діяти.

КОЗЕРІГ

Виявіть розумну обережність, не давайте поживи для пліток заздрісним колегам. Справам доведеться віддати багато сил і часу, незважаючи на сильний внутрішній опір, але перевантажувати себе теж не варто. У вихідні варто ощасливити своєю присутністю світську тусовку.

ВОДОЛІЙ

Протягом цього тижня бажано згадати і відновити старі зв’язки та знайомства, які з якихось причин були занедбані. Можливі деякі ускладнення в дружніх стосунках, постарайтеся з’ясувати непорозуміння, які виникнуть.

РИБИ

Тиждень насичений враженнями і сповнений подіями. Усе вдається, ви зможете впоратися майже з усіма важливими справами, і навіть із такими, до яких занадто довго не доходили руки. У вихідні постарайтеся діяти за велінням серця, і все у вас складеться чудово.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах