ko.net.ua

Теплий салат з квасолею та мисливськими ковбасками

Інгредієнти:

– консервована квасоля – 300 г,

– мисливські ковбаски – 250 г,

– цибуля – 2 шт.,

– морква – 1 шт.,

– томатна паста – 1 ст. л.,

– часник – 2 зубчики,

– зелень,

– сіль, перець.

Спосіб приготування

Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву – брусочками.

У розігрітій олії обсмажуємо до прозорості цибулю, додаємо моркву і злегка обсмажуємо. Додаємо нарізану кружечками ковбасу та томатний соус. Тушкуємо до готовності овочів.

У кінці додаємо квасолю (без рідини), прогріваємо, за смаком солимо, перчимо та додаємо подрібнений часник. Готовий салат посипаємо подрібненою зеленню.