24757
14:54 2.112018

Історія успіху: тюремна наглядачка із Австралії стала порнозіркою

Цікаве 1971

До 2015 року Ізабель Ділтор із австралійського Мельбурна працювала наглядачкою в місцевій в’язниці. Потім ця робота набридла їй, і вона вирішила радикально змінити сферу діяльності. Ізабель стала веб-моделлю та порнозіркою.

Незабаром дівчина перемогла на світовому конкурсі «Miss Nude World». До речі, Ділтор – єдина, хто отримав перемогу двічі: у 2015 і 2018 роках.

Причина, через яку Ізабель Ділтор пішла з посади наглядачки, доволі очевидна: вона працювала в чоловічій в’язниці, де під її керівництвом було 20–40 ув’язнених. За словами самої дівчини, їй набридли об’єктивація та домагання на роботі.

Ізабель слабкою аж ніяк не назвеш: вона проходила військову підготовку і, якщо треба, може побити негідника та одягти на нього кайданки. Загалом модель зробила висновок: «Краще вже я буду отримувати за цю об’єктивацію гроші».

Спочатку вона влаштувалася в стриптиз-клуб «Spearmint Rhino», але швидко перейшла у фріланс, почавши заробляти як вебкам-модель. Тепер у неї є власний еротичник календар, успішний порнобізнес і дві перемоги на конкурсі «Miss Nude World».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах