23973
14:14 17.092018

Лідер легендарного рок-гурту «U2» Боно вперше відвідав Україну

Цікаве 1961

Лідер «U2» Боно, який нещодавно повністю втратив голос під час концерту в Берліні, побував у Києві. Музикант став спеціальним гостем форуму «Ялтинська європейська стратегія» (YES), де поділився своїми думками щодо європейської політики та питання корупції.

У рамках форуму Боно висловив підтримку нашій країні в її прагненні до миру і свободи. «Україна повинна боротися за свободу і мир. Але коли я говорю «боротися», то молюся, щоб ви боролися не фізично, щоб ця боротьба була духовною», – зазначив співак.

Крім того, 58-річний Боно наголосив, що корупція шкодить суспільству більше, ніж СНІД, і закликав боротися з нею. «Корупція вбиває більше дітей в Африці, ніж ВІЛ/СНІД або малярія. Але від неї є вакцина – вона називається прозорістю, відкритим правлінням, громадянським суспільством», – сказав Боно. Лідер гурту «U2» відзначив також важливу роль сучасних технологій у боротьбі проти корупції: «ІТ створює умови, за яких приховати корупцію стає важче. Саме тому я так захоплююся цим молодіжним духом. Це робить приховування дедалі важчим».

Престижне видання «Billboard» недавно опублікувало щорічний рейтинг найоплачуваніших музичних виконавців, серед яких 50 гуртів та сольних артистів. На першій позиції опинився саме ірландський гурт «U2», який від початку року встиг заробити 54,4 мільйона доларів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах