23907
10:00 16.092018

Гороскоп на 17 - 23 вересня 2018

Цікаве 1779

ОВЕН

Не намагайтеся будь-що довести тим, хто поряд, свою правоту – поступіться до певного часу. Життя саме покаже, чия думка була більш адекватною і близькою до істини. Не доводьте свій організм до межі, не перевантажуйте його. Вихідні краще присвятити тихому пасивному відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Можливі хвилювання та проблеми. Але незабаром напруга спаде, усі хмари розвіються, і вигляне ласкаве, тепле сонечко. Вам просто потрібно набратися терпіння й вірити у власні сили та удачу. У вихідні ймовірні позитивні зміни в особистому житті та нові зустрічі.

БЛИЗНЮКИ

Не завадить продемонструвати свої амбіції, але самовпевненість може виявитися зайвою. Імовірно, будете занадто вимогливі до себе та тих, хто поряд. Намагайтеся уникати конфліктів на роботі. Цього тижня ви до останнього не будете знати, як проведете вихідні. Але в такої невідомості є й певна привабливість.

РАК

Не женіться за новими знайомствами та несподіваними зустрічами. Краще проведіть час у перевіреній компанії. Важливо, щоб слова не розходилися зі справами. Ви можете втомитися й почати дратуватися з будь-якого приводу. Намагайтеся не влаштовувати публічних скандалів. У вихідні добре відпочиньте.

ЛЕВ

Не зупиняйтеся на досягнутому. Виявляйте більше ініціативи, адже вам просто необхідна активна життєва позиція. Імовірні зміни на службі, що може викликати у вас певне здивування або навіть спровокувати на пошук нової роботи, яка, утім, виявиться більш цікавою та прибутковою. Тож усі зміни будуть на краще.

ДІВА

Зможете довідатися багато нового. Тільки не варто вірити пліткам. Усю інформацію потрібно аналізувати й перевіряти. Цього тижня будьте особливо уважні при укладанні угод, адже цілком імовірно, що вас спробують обдурити. У вихідні постарайтеся насолодитися спокоєм, затишком і чистотою.

ТЕРЕЗИ

Імовірне зростання в професійній сфері. Не відмовляйтеся від підвищення по службі, навіть якщо вам страшнувато братися за новий фронт робіт. Підвищена зарплата вас приємно порадує. Утім доведеться звалити на себе вантаж додаткових обов’язків. У вихідні згадайте про існування вільного часу й розваг.

СКОРПІОН

Великих успіхів не передбачається, зате ви можете порадіти приємним дріб’язкам. А от розчарувань точно не буде. Нові знайомства виявляться досить корисними. Однак не давайте приятелям обтяжувати вас своїми проблемами й вирішувати їх за ваш рахунок. Імовірна важлива розмова з начальством.

СТРІЛЕЦЬ

Цього тижня ви будете схильні приймати рішення під впливом імпульсу, емоцій та гніву. Постарайтеся уникнути ризику, він не виправдає ні душевних, ні матеріальних витрат. Можуть відбутися значні зміни в сімейному або фінансовому становищі. У вихідні влаштуйте собі свято.

КОЗЕРІГ

Плани доведеться міняти відповідно до обставин. Занадто швидка зміна подій може злегка стомити, зате вам не буде нудно. Слід заздалегідь домовитися про умови, на яких ви погоджуєтеся працювати або спілкуватися. У вихідні не намагайтеся вирішити всі проблеми одразу, інакше відчуєте занепад сил.

ВОДОЛІЙ

Після низки життєвих бур ваш корабель знайде тиху гавань. Обставини будуть раптово мінятися, причому на краще. Вам же треба зайняти вичікувальну позицію, не рубати з плеча. Вихідні проведіть з коханою людиною, з дітьми.

РИБИ

Вам необхідне спілкування з давніми друзями. Вони не підведуть, допоможуть у важку хвилину й піднімуть вам настрій. Важливо не здаватися за перших же труднощів. Адже їхнє подолання допоможе вам відчути смак перемоги. У вихідні зможете насолодитися успіхом у справах і щастям в особистому житті.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах