23840
09:49 7.092018

Таємнича смерть супермоделі: яхта, мільярдер, канати

Цікаве 3344

Австралійська модель і зірка «Instagram», 20-річна Шинейд Макнамара, була знайдена мертвою біля берегів Греції на розкішній яхті «The Mayan Queen IV». Це судно вартістю в 190 мільйонів доларів належить 87-річному мексиканському мільярдеру Альберто Баільересу. Сам він, за даними ЗМІ, покинув яхту за три дні до трагедії.

Дівчину знайшли минулої п’ятниці в несвідомому стані. Відомо, що вона працювала на яхті як член екіпажу з травня цього року. За попередніми даними, причиною смерті стало задушення. Деякі ЗМІ пишуть, що Шинейд була ще живою, коли її знайшли. Померла вона по дорозі до лікарні. Інші стверджують, що дівчину знайшли вже мертвою. Тіло моделі було обплутане канатами. Спочатку повідомлялося про спробу суїциду. Але пізніше коронер розповів про виявлені на тілі травми, які свідчать, що Шинейд до останнього боролася за життя.

Важко сказати, чим займалася дівчина на яхті, але вона часто публікувала красиві фото. А ще запросила в гості матір і сестру, які не встигли побачити її живою.

Альберто Баільерес – один із найбагатших людей Мексики. У країні ацтеків йому належать майже всі великі стадіони для кориди. Якими були стосунки мільярдера та австралійської студентки, таємниця. Жодного їхнього спільного знімка в мережі немає.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах