23813
10:00 9.092018

Гороскоп на 10 - 16 вересня 2018

Цікаве 1477

ОВЕН

Вам не зашкодить крапелька авантюризму. Краще не вирішувати важливих питань, адже все одно зусилля виявляться даремними. Тож просто не торкайтеся проблемних тем, забудьте про них на якийсь час. У вихідні треба неодмінно встигнути відпочити та відновити сили.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня зірки не радять будувати тривалих планів та непокоїтися про майбутнє. Не ухиляйтеся від розмов з начальством і колегами по роботі. Зможете досягти бажаного у фінансових питаннях. Вихідні – вдалий період для початку ремонту.

БЛИЗНЮКИ

Важливо з’ясувати, що замислили ті, хто поряд. Ваші плани та погляди на життя можуть не збігатися. І хтось, імовірно, збирається перейти вам дорогу. Тож зараз не час відпочивати. Ви з легкістю переробите тисячу справ. У вихідні треба не менш активно відпочити.

РАК

Ваш внутрішній голос мовчатиме, замість того, щоб підказувати правильні рішення. Тож доведеться звертатися за порадою до інших людей. У вихідні все стане на свої місця. Особисті стосунки налагодяться, і ви будете почуватися значно краще.

ЛЕВ

Ви з легкістю знайдете і виправите помилки інших людей. Тільки не чекайте на подяку – дехто може навіть затаїти образу. Цього тижня особливо важливо чергувати роботу та відпочинок. Вихідні можуть виявитися часом несподіваних зустрічей.

ДІВА

Випаде чимало прекрасних можливостей для творчого та особистісного розвитку, не проходьте повз цікаві пропозиції. Ви швидко навчитеся й досягнете високих результатів. Важливо не провокувати конфліктні ситуації. У вихідні будете налаштовані досить миролюбно та толерантно.

ТЕРЕЗИ

Не чекайте на нові знайомства й нову інформацію. Краще зібрати і проаналізувати вже наявні відомості та поспілкуватися з близькими людьми. Не робіть кілька справ одночасно й не біжіть відразу за двома зайцями. Тоді багато чого встигнете й отримаєте похвалу та премію від начальства.

СКОРПІОН

Можете відчути втому й апатію. Не лякайтеся – вам просто треба відпочити, і тоді ваша невгамовна енергія знову виявить себе. Головне – не боятися покинути зону комфорту. Спробуйте просувати нові ідеї та проекти, керівництво вас гідно оцінить. У вихідні бажано поспілкуватися з родичами.

СТРІЛЕЦЬ

Не найкращий момент, аби щось міняти. Рекомендується зберігати вірність собі та своєму стилю. Робота цього тижня вимагатиме багато уваги й часу. У вихідні вам захочеться самоти. Але, швидше за все, доведеться йти в гості або на побачення.

КОЗЕРІГ

Можете піднятися кар’єрними сходами й по-новому вибудувати свої стосунки з начальством або підлеглими. Імовірно, надійде приваблива пропозиція про нову роботу. Будь-які обставини вам удасться змінити на свою користь. У вихідні зірки радять вирушити в подорож.

ВОДОЛІЙ

Перед вами поставлять чимало професійних завдань. Ви успішно їх вирішите і зможете зайнятися особистим життям. Постарайтеся тверезо дивитися на світ та твердо стояти на ногах. Не піддавайтеся обману й не вірте нездійсненним обіцянкам.

РИБИ

Не варто боротися зі своїми бажаннями, треба їх здійснювати. Якщо ви ставите перед собою нові цілі й завдання, то розвиваєтеся та йдете до успіху. Намагайтеся не смітити грошима, подбайте про свою фінансову стабільність. У вихідні можна й попрацювати, але тільки якщо це принесе вам радість.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах