23636
10:00 26.082018

Гороскоп на 27 серпня – 2 вересня 2018

Цікаве 1509

ОВЕН

Чітко сформулюйте мету та пріоритети, і спокійненько пливіть за течією. Все поступово складатиметься на вашу користь. Скромність – прикраса мудрості, не забувайте про це, і тоді безліч можливих непорозумінь, незручностей і навіть конфліктних ситуацій обминатимуть вас.

ТЕЛЕЦЬ

Настав сприятливий момент для вільного вираження власних емоцій і почуттів. Вам необхідно навчитися наполегливіше відстоювати свої плани й задуми. Не слід дратуватися через дрібниці, а наполегливо і послідовно йти до наміченої мети – тоді ви відчуєте прекрасний настрій, почуття справжнього духовного піднесення.

БЛИЗНЮКИ

Наразі у Вашому житті навряд чи відбуватимуться важливі та динамічні події, отже це сприятливий момент для релаксації і відновлення сил. Корисно якийсь час побути на самоті в тиші і спокої. Для вирішення фінансових питань більш вдалою виявиться друга половина цього тижня.

РАК

Невеличкі труднощі легко відступатимуть під вашим натиском, а більш серйозні тільки підвищить ваш бойовий запал. Не зволікайте, не втратьте слушної нагоди! Дружня рекомендація або пропозиція змінить ваш стан на краще, якщо, звичайно, ви підготуєтеся заздалегідь і не зіпсуєте все власною нерішучістю.

ЛЕВ

Не виключені ускладнення на роботі через розбіжності з керівництвом.

Хто б не опинився правий у кінцевому рахунку, не слід розпочинати із цього приводу відкриті бойові дії. Контролюйте емоції – ви можете в запалі наговорити багато зайвого, про що потім довго шкодуватимете. Не хвилюйтеся, вірте у себе та свої сили.

ДІВА

Сприятливий момент для прийняття відповідальних рішень. Нові події, які відбуватимуться, відвернуть вас від сумних думок і дарують чималий заряд оптимізму. Подумайте про підвищення свого професійного рівня і розширення кругозору. Прийміть запрошення старих друзів, воно дуже важливо для вас.

ТЕРЕЗИ

Наразі може здаватися, що ви заплуталися в ситуації, яка створилася на цей момент. Пориньте у спокій і тишу для самопізнання. Імовірні просування службовими східцями або поїздка за кордон. Не слід відвертатися від сторонньої допомоги, бо ваші сили й можливості не безмежні.

СКОРПІОН

З’явиться чимало способів домогтися бажаного. Не виключено одержання додаткового прибутку або просування службовою ієрархією. Вам необхідно приховати свої уразливі місця, інакше при вирішенні складних питань вас можуть змусити помилятись. Будьте чемним і коректним з колегами та друзями – надмірна емоційність вам зараз тільки зашкодить.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте далекоглядним, тримайте себе в руках – і тоді вам не доведеться каятися у своїх гріхах. Імовірне надходження цікавої інформації, дуже важливо правильно та своєчасно її використати. Не потрапляйте на вудку і не вірте ілюзіям, тоді вам гарантований успіх.

КОЗЕРIГ

Самовладання та інтуїція допоможуть з честю вийти iз будь-якої ситуацiї та знайти вiдповiдi на всi питання, які цiкавитимуть вас. Щоб не псувати настрою собi та оточуючим, проявiть бiльше витримки до близьких та друзiв, а непотрiбного спiлкування з малознайомими або неприємними вам людьми намагайтеся зовсiм уникати.

ВОДОЛІЙ

Протягом цього тижня варто звернути увагу на власне здоров’я. У випадку появи будь-яких захворювань негайно звертайтеся до лікаря, не зволікаючи з обстеженнями та лікуванням. Слушний період для творчості в будь-яких його проявах. Ви зможете істотно змінити навколишній світ, якщо захочете цим займатися.

РИБИ

Робота не вимагатиме від вас зайвої напруги та надзусиль, а отже, у вас з’явиться можливість частіше бувати вдома. Уважніше поставтеся до своїх дітей, намагайтеся захистити їх від потенційно небезпечних ситуацій. Цей період варто присвятити домашнім і побутовим справам.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини