ko.net.ua

Чого боїться «Міс Україна Всесвіт 2018»?

4 серпня відбувся масштабний конкурс краси «Міс Україна Всесвіт 2018». Переможницею стала одеситка Каріна Жосан. Саме вона представить Україну на престижному конкурсі краси «Міс Всесвіт 2018» в Бангкоку. Всього до фіналу конкурсу потрапило 18 красунь.

Дівчина працює професійною моделлю в Азії і Європі. Але в конкурсі краси вона приймає участь вперше.

Каріна вразила членів журі не тільки модельної фігурою. Під час інтелектуального конкурсу Карині поставили одне з найсерйозніших питань – про те, як розвивати спорт в нашій країні.

– Мені здається, саме слово розвивати говорить про початок, старт, тому починати потрібно з дітей. Я не кажу тільки про спортивні школи. Батьки повинні з дитинства привчати людей до спортивної культури. Якщо це будуть підтримувати вдома, а потім в школі, то наша країна дуже зміцніє в цьому плані. У нас вже є нескінчена кількість видатних спортсменів. Якщо ми ще трохи більше надавимо і дамо шанси дітям, то наша країна підніметься в спортивному плані, – відповіла дівчина.

Цікаво, що Каріна виходила на сцену під номером 13, хоча, як зізналась красуня, вона все життя боїться цієї цифри. І тому спочатку дуже засмутилася. Але, незважаючи на забобони, для дівчини вона виявилась щасливою.