23280
14:44 30.072018

Ужгородка бере участь у міжнародному танцювальному конкурсі в США

Цікаве 1904

Про це Каріна Пфайфер повідомила у соцмережі Фейсбук.

“Ну що ж,час розповісти як минув тиждень в США.

Почну з того, що якби мені 3 роки назад сказали,що я буду частиною найкращої команди в світі,то я б сміялась дуже сильно. Але рік назад, десь перед самим Новим Роком, я з впевненістю сказала собі та декільком людям, що я буду танцювати на одній сцені з монстрами, що я готова летіти через океан, щоб тільки потрапити до них. Звісно, мені пощастило та вони прилетіли до України, де відбирали людей для їхнього шоу. Та я потрапила. І вот я тут, танцюю за Chapkis Dance Family, змагаюсь під прапором?????? на престижнішому чемпіонаті World of Dance Finals. Вау. Не передати словами, що це за відчуття та емоції. Здійснення мрії, щастя, впевненість.

Але як не крути та як не було б добре, все одно не вистачає своїх людей, своєї команди – свого рідного Бліца та свого прапора.

Залишу цю ціль на наступний рік.

А так, я безмежно вдячна за величезний вклад в мене – моїй студії, якби не ви, то я б не танцювала. Звісно моїй мамі, яка напротязі всіх років підтримувала мене та вірила в мене,в мої мрії,не дозволяла сумніватися в собі та завжди була поряд. Я вдячна всім моїм рідним та друзям,які просто весь час безмежно круто мене підтримували та продовжують вірити в мене,які хвилюються за мене.

Це наша спільна перемога, ми зробили це. Все таки – ми хороша нація та настане той час коли Україна також буде переможцями в США ” – йдеться в дописі Каріни Пфайфер.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах