ko.net.ua

Гороскоп на 23 - 29 липня 2018

ОВЕН

Постарайтеся максимально використати надані вам можливості та шанси. Не виключені конфліктні ситуації, може не пощастити в справах, багато що дратуватиме, а ваша ініціатива, швидше за все, виявиться не дуже вдалою. Ближче до вихідних постарайтеся внести до свого життя більше розмаїтості.

ТЕЛЕЦЬ

Краще відразу підготуватися до деяких можливих змін у планах. Не виключено, що вам доведеться витратити багато часу на вирішення чужих проблем. Можете одержати приємну звістку, при правильному тлумаченні якої поліпшите своє фінансове становище.

БЛИЗНЮКИ

Свою конфліктність постарайтеся використати тільки в крайньому разі. Упораєтеся майже з усіма важливими справами, навіть з тими, до яких колись ніяк не доходили руки. Дійте за велінням почуттів, тоді у вас усе складеться добре. Нові зустрічі пройдуть досить вдало.

РАК

Серйозність та оптимізм дозволять вам досягти поставленої мети й перейти до нових завдань. Намагайтеся не виявляти свій бурхливий темперамент, будьте стримані та не відхиляйтеся від наміченої стратегії. У вихідні не давіть на близьких лобовою атакою, шукайте інший вихід зі становища.

ЛЕВ

Намагайтеся не витрачати зайві сили на суєту та пусті розмови. Уникайте перевантажень на роботі – стан вашого здоров’я набагато важливіший. Якщо до вас звернуться по допомогу, не відмовляйте, але й не звалюйте на себе вантаж чужих проблем. Вихідні краще провести в комфортній обстановці.

ДІВА

Ваші бажання та реальні дії, імовірно, перебуватимуть у певному дисонансі. Можете вирішити, що близькі просто використовують вас і нічого не дають взамін. Повірте, це зовсім не так. Вам доведеться заспокоїти своє самолюбство. У вихідні постарайтеся не спровокувати сварки з тими, хто поряд.

ТЕРЕЗИ

У вас усе виходитиме, реалізуються професійні задуми, атмосфера на роботі буде доброзичливою та комфортною. Можна подумати про додатковий заробіток, ця ідея виявиться вдалою та своєчасною. У вихідні докладіть трохи зусиль – і ви залишитеся задоволені отриманими результатами.

СКОРПІОН

Цього тижня вам допоможуть прекрасний настрій і впевненість у своїх силах. Не варто кидатися в крайнощі, хапаючись за багато справ одночасно. Постарайтесь обрати головне завдання й виконати його до кінця. Відстоюючи власну думку, виявіть кмітливість і моторність, тоді отримаєте все необхідне для просування своєї справи.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно виявляти терпіння та стриманість. Бажано не тільки відстоювати власну точку зору, але й чути аргументи опонентів. Не будьте надмірно впертими, зараз саме час змінити світовідчуття і викинути зі свого життя застарілі погляди. Вихідні порадують вас приємними подіями.

КОЗЕРІГ

Досягнете успіху в бізнесі та професійній сфері. Якщо обсяг роботи і не здивує вас, то результати праці можуть засмутити. Не розкривайте в довірливій бесіді всю свою душу: вас або неправильно зрозуміють, або спробують використати почуте вам на шкоду. Вихідні бажано провести за містом.

ВОДОЛІЙ

Бажано відразу й на повну силу приступити до своїх обов’язків. Вам удасться втілити в життя ряд давніх задумів. Можливі інтриги, тож будьте обачніші з колегами. У вихідні не варто вступати в бурхливі суперечки. Краще згадайте про безліч домашніх справи і постарайтеся розібратися з ними.

РИБИ

Вам дуже знадобляться спокій та розважливість. Багато ваших бажань здійсняться, якщо будете менше говорити і краще зберігати свої таємниці. Інтуїція має підказати вам, як правильно зробити черговий ривок по кар’єрних сходах. Вихідні загрожують суперечками та конфліктами, тож не провокуйте близьких.