23051
10:00 22.072018

Гороскоп на 23 - 29 липня 2018

Цікаве 1582

ОВЕН

Постарайтеся максимально використати надані вам можливості та шанси. Не виключені конфліктні ситуації, може не пощастити в справах, багато що дратуватиме, а ваша ініціатива, швидше за все, виявиться не дуже вдалою. Ближче до вихідних постарайтеся внести до свого життя більше розмаїтості.

ТЕЛЕЦЬ

Краще відразу підготуватися до деяких можливих змін у планах. Не виключено, що вам доведеться витратити багато часу на вирішення чужих проблем. Можете одержати приємну звістку, при правильному тлумаченні якої поліпшите своє фінансове становище.

БЛИЗНЮКИ

Свою конфліктність постарайтеся використати тільки в крайньому разі. Упораєтеся майже з усіма важливими справами, навіть з тими, до яких колись ніяк не доходили руки. Дійте за велінням почуттів, тоді у вас усе складеться добре. Нові зустрічі пройдуть досить вдало.

РАК

Серйозність та оптимізм дозволять вам досягти поставленої мети й перейти до нових завдань. Намагайтеся не виявляти свій бурхливий темперамент, будьте стримані та не відхиляйтеся від наміченої стратегії. У вихідні не давіть на близьких лобовою атакою, шукайте інший вихід зі становища.

ЛЕВ

Намагайтеся не витрачати зайві сили на суєту та пусті розмови. Уникайте перевантажень на роботі – стан вашого здоров’я набагато важливіший. Якщо до вас звернуться по допомогу, не відмовляйте, але й не звалюйте на себе вантаж чужих проблем. Вихідні краще провести в комфортній обстановці.

ДІВА

Ваші бажання та реальні дії, імовірно, перебуватимуть у певному дисонансі. Можете вирішити, що близькі просто використовують вас і нічого не дають взамін. Повірте, це зовсім не так. Вам доведеться заспокоїти своє самолюбство. У вихідні постарайтеся не спровокувати сварки з тими, хто поряд.

ТЕРЕЗИ

У вас усе виходитиме, реалізуються професійні задуми, атмосфера на роботі буде доброзичливою та комфортною. Можна подумати про додатковий заробіток, ця ідея виявиться вдалою та своєчасною. У вихідні докладіть трохи зусиль – і ви залишитеся задоволені отриманими результатами.

СКОРПІОН

Цього тижня вам допоможуть прекрасний настрій і впевненість у своїх силах. Не варто кидатися в крайнощі, хапаючись за багато справ одночасно. Постарайтесь обрати головне завдання й виконати його до кінця. Відстоюючи власну думку, виявіть кмітливість і моторність, тоді отримаєте все необхідне для просування своєї справи.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно виявляти терпіння та стриманість. Бажано не тільки відстоювати власну точку зору, але й чути аргументи опонентів. Не будьте надмірно впертими, зараз саме час змінити світовідчуття і викинути зі свого життя застарілі погляди. Вихідні порадують вас приємними подіями.

КОЗЕРІГ

Досягнете успіху в бізнесі та професійній сфері. Якщо обсяг роботи і не здивує вас, то результати праці можуть засмутити. Не розкривайте в довірливій бесіді всю свою душу: вас або неправильно зрозуміють, або спробують використати почуте вам на шкоду. Вихідні бажано провести за містом.

ВОДОЛІЙ

Бажано відразу й на повну силу приступити до своїх обов’язків. Вам удасться втілити в життя ряд давніх задумів. Можливі інтриги, тож будьте обачніші з колегами. У вихідні не варто вступати в бурхливі суперечки. Краще згадайте про безліч домашніх справи і постарайтеся розібратися з ними.

РИБИ

Вам дуже знадобляться спокій та розважливість. Багато ваших бажань здійсняться, якщо будете менше говорити і краще зберігати свої таємниці. Інтуїція має підказати вам, як правильно зробити черговий ривок по кар’єрних сходах. Вихідні загрожують суперечками та конфліктами, тож не провокуйте близьких.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах