ko.net.ua

«Брудний щоденник» Анджеліни

На жаль, скандал навколо розлучення популярної голлівудської пари Джолі і Пітта не вщухає. Днями з’явилася інформація, що Вищий суд в Лос-Андежлесі, США, визначив, що біологічні і усиновлені діти зіркового подружжя повинні однаково спілкуватися як з Анджеліною Джолі, так і з Бредом Піттом. Тому актор може бачитися з нащадками у зручний для себе час. Деякі ЗМІ навіть поширювали інформацію, що Анджеліна Джолі навіть може втратити опіку над дітьми.

Сама ж Анджеліна налаштована рішуче. І вона готова на все, щоб позбавити колись коханого чоловіка опіки над їхніми спільними дітьми. Виявляється, що протягом спільного життя з актором Джолі вела секретний «брудний щоденник», в якому записувала подробиці їхніх стосунків. У записах, зроблених за часів щасливого сімейного життя, багато особистого, зокрема всі проступки актора. У щоденнику говориться про його проблеми з алкоголем, спалахи агресії і багато іншого. Джолі готова їх оприлюднити.

Так у 2016 році стало відомо про те, що актор накричав і накинувся з кулаками на старшого прийомного сина, коли вони летіли в літаку з Ніцци в Лос-Анджелес. Після цього інциденту Джолі подала на розлучення.

Бреду майже рік забороняли бачитися з дітьми, йому довелося проходити курс лікування у лікарів і психологів, кинути пити. Репутація була по крупицях відновлена. Але щось знову пішло не так…за словами Джолі, вона хоче розповісти про «пекло наяву», яке приховувалося за широкими посмішками подружжя.

Підготувала Анна Пащук