ko.net.ua

Український хореограф боротиметься за мільйон доларів

Відомий український хореограф-постановник Костянтин Томільченко підкорив найвідоміше американське талант-шоу America’s Got Talent. В Україні Костянтин відомий в якості наставника та судді на проекті «Танцюють всі!». А також в якості постановника шоу «Україна має талант» і «Х-фактор».

Томільченко та його команда організували дивовижний перформанс The Escape («Втеча») у 13 сезоні популярного американського шоу: це сучасний танець в 3D просторі або, як уже встигли назвати глядачі, вільний «політ» в фантастичних декораціях. Крім телеглядачів, в захват від виступу української команди прийшли і все четверо суддів проекту: супермодель Хайді Клум, співачка Мел Бі, актор Хоуі Мендел і продюсер Саймон Коуелл. Усі четверо суддів аплодували стоячи.

– Це одне з найбільш неймовірних виступів, що я коли-небудь бачила. Мені дуже, дуже сподобалося! – зізналася Хайді Клум.

Чотири «так», і Front Pictures проходять далі у прямі ефіри. Приз переможцю – мільйон доларів США.

До речі, Костянтин Томільченко у 2016 році був режисером-постановником переможного номера Джамали на пісню «1944» на «Євробаченні». А у 2018 році ставив номер для MELOVIN на пісню Under the Ladder.

Підготувала Анна Пащук