22239
10:00 10.062018

Гороскоп на 11 - 17 червня 2018

Цікаве 1518

ОВЕН

Поради друзів і колег, яким ви довіряєте, будуть не зайвими. Для вкладання грошей у спільний бізнес тепер неслушний момент. Робота може стати більш напруженою – намагайтеся не перевтомлюватись. Нервові навантаження треба знімати, тому не відмовляйтеся від зустрічей із друзями у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ

У вас з’явиться багато способів отримати бажане й просунутися кар’єрними сходами. Домогтися цього можна буде винятково своєю працею. Не затівайте сварки та конфлікти, на випади недоброзичливців не звертайте увагу. У вихідні бажано відпочити якнайдалі від дому, кардинально змінивши обстановку.

БЛИЗНЮКИ

Виявіть свої лідерські якості, це дуже важливо, але намагайтеся не приймати відповідальних рішень. Ви будете схильні до безглуздих образ, тож постарайтеся докласти максимум зусиль, щоб приборкати неконтрольоване роздратування. У вихідні розплануйте всі приємні справи на найближчий місяць: походи в кіно, театр та обов’язково на масаж.

РАК

Не виключені проблеми в роботі. При спілкуванні з людьми, які оточують вас, можете розраховувати на повне взаєморозуміння. Ваша інтелектуальна активність і ділова хватка виявляться на висоті. У вихідні можливі несподівані пригоди, але розсудливість бажано не втрачати.

ЛЕВ

Намагайтеся бути дисциплінованими та пунктуальними, тоді вирішиться багато проблем, а це відкриє вам шлях до нових досягнень. Ваші працездатність та ініціативність будуть гідно оцінені. Ретельно зважуйте всі за і проти перед тим, як приймати рішення.

ДІВА

Ваша здатність вирішити майже всі свої проблеми залишиться при вас, час на роботу й відпочинок розподіляйте раціонально. Намагайтеся бути обережними та обачними. Вихідні потрібно присвятити відпочинку й розвагам.

ТЕРЕЗИ

Існує ризик великих втрат, тому постарайтеся не вплутуватися в авантюри. Усі питання, які виникатимуть цього тижня, розв’яжете швидко й рішуче. У вихідні намагайтеся уникати зайвої суєти.

СКОРПІОН

Не бійтеся ризикувати й дійте – буде можливість реалізувати навіть найсміливіші плани. Дипломатичність дозволить вирішити матеріальні труднощі. Виявіть увагу й терпіння, тоді справи будуть складатися вдало. Вихідні порадують новими захопленнями та зустрічами з друзями.

СТРІЛЕЦЬ

Обсяг професійних справ бажано планувати більш ретельно. Дрібні невдачі викличуть роздратування, тому намагайтеся відгородити себе від непотрібних контактів і будьте готові до можливих сімейних проблем. У вихідні виявіть належну активність, і тоді вони пройдуть вдало.

КОЗЕРІГ

У справах імовірні певні труднощі. Не дослухайтеся до порад вдаваних доброзичливців, приймайте рішення самостійно. Усе задумане має шанс здійснитися, варто лише цього захотіти по-справжньому. У вихідні можливі ускладнення у взаєминах із близькими та рідними.

ВОДОЛІЙ

Будете схильні до спонтанних дій, що може трохи заважати. Намагайтеся не обіцяти зайвого, дотримуйтеся помірності. Уникайте протиріч із начальством та будьте пунктуальними. У вихідні є ймовірність отримати перекручену інформацію, тож не поспішайте починати щось нове.

РИБИ

Цього тижня, імовірно, станете центром загальної уваги, до ваших ідей будуть уважно дослухатися. Друзі допоможуть вам розвіятися. У вихідні ваші рішучість, чарівність та впевненість у собі повинні скорити не одне серце.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини