ko.net.ua

Курятина в м’ятно-лимонному маринаді

Інгредієнти:

– куряче філе – 1 кг,

– м’ята, майоран, чебрець – по 1 гілочці,

– лимонний сік – 4 ст. л.,

– біле вино – 100 мл,

– цибуля – 1 шт.,

– червоний гострий та солодкий перець – 0,5 ст. л.,

– часник – 3 зубчики.

Спосіб приготування

Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. М’яту подрібнюємо й поливаємо лимонним соком. Цибулю дрібно нарізаємо. Змішуємо м’ясо, цибулю та м’яту. Додаємо прянощі й часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо курятину в маринаді на 30 хвилин.

Нанизуємо м’ясо на шампури й обсмажуємо над вугіллям.