ko.net.ua

Чому дружина принца Гарі не фарбує нігті червоним лаком

Те, про що мріють тисячі дівчат – вийти заміж за справжнього принца, вдалося американській актрисі Меган Маркл.

Здійснилося. Королівське весілля, розкішна сукня, обручка й саме головне – кохання принца Гаррі. Здається, що це просто казка наяву. Але чи легко їй буде відмовитися від колишнього життя і влитися в життя монаршої родини? Адже вона тепер не актриса з серіалу «Форс-мажор» а герцогиня Сассекська.

Отже, існує список тих речей, які новоявленій герцогині більше не дозволяється робити:

  1. Ходити по магазинах одній або взагалі робити щось на публіці одній.

Відтепер у Меган буде ціла команда безпеки жіночої статі, яка буде супроводжувати герцогиню коли вона буде виконувати свої королівські обов’язки або виконувати повсякденні справи.

  1. Мати і вести свої власні акаунти, а також постити селфі.

Як повідомляє телевізійна мережа ABC, Меган Маркл, яка колись була дуже активною в соціальних мережах, стала зменшувати свою присутність там незабаром після того, як її відносини з Гаррі стали серйозними. А перед самим весіллям Меган закрила усі свої сторінки в соціальних мережах.

 

  1. Фарбувати нігті кольоровим лаком.

З тих пір, як Гаррі зробив Меган пропозицію, вона стала носити нейтральні відтінки на нігтях. І червоного лаку на нігтях Меган ми, найближчим часом, навряд чи побачимо.

  1. Давати автографи.

Герцогині Сассекській буде заборонено давати автографи, бо це підвищує ризик того, що її підпис можуть підробити й використати. Це правило стосується усіх членів монарщої родини.

  1. Лягати спати до того, як це зробить Королева.

Коли Меган і королева опиняютьсяв одному місці, їй доведеться почекати поки її Високість не ляже спати. Тільки потім вона може заснути сама. Раніше ні. Це вважається поганим тоном.

  1. Дотримуватися порядок входу в приміщення.

Згідно з протоколом, першою у приміщення входить королева, за нею – її чоловік принц Філіп, потім – принц Чарльз, його дружина Камілла, принц Вільям, Кейт Міддлтон, принц Гаррі і лише потім – Меган. На сімейних зборах герцогиня Сассекська завжди повинна сидіти біля свого чоловіка.

  1. Носити короткі речі.

Відтепер Меган не зможе носити короткі сукні, короткі шорти і будь-яке вбрання, які можуть здатися занадто відвертими. Фактично вона почала одягатися більш консервативно з часу, коли почала зустрічатися з принцом Гаррі.

  1. Сидіти, закинувши ногу на ногу

Відповідно до етикету, жінки з королівської сім’ї повинні сидіти певним чином. Закидати ногу на ногу не можна. Коліна потрібно тримати разом. Дозволяється схрестити щиколотки і схилити ноги в сторону.

  1. Продовжувати свою кар’єру актриси.

Меган, яка знімалася в серіалі «Форс-мажори» протягом семи років, в листопаді минулого року під час інтерв’ю канадському журналу «Hello» сказала, що вона відмовляється від своєї кар’єри. «Я дивлюся на це просто як на зміни. Це нова глава».

Підготувала Анна Пащук