17:04 2.042016

Закарпатські фіґлі 1 квітня переграли навіть одеситів

Цікаве 3845

1 квітня на Закарпатті розпочалося не на жарт «жартівливо».

p_139494_2_gallerybig

Із самого ранку соцмережі та інтернет видання сколихнула жахлива новина, яку опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці Александр Богданов. «Я сейчас тут. Куча журналистов, МЧС, областное начальство. Это случилось сегодня около 4-х утра. Ужгородский район потерял свою самую узнаваемую памятку. Слёзы на глазах», – пише жартівник.

1223

Новину миттю почали розповсюджувати, небайдужі писали коментарі на кшталт: «це було питання часу, цього слід було очіуквати!», «Жах, ми позбавилися ще одної родзинки краю!» Але були такі, хто із «сумом» роздмухував новину: «Народ розтягує уламки на сувеніри, напевно продаватимуть туристам!» Інформаційні Інтернет видання, які звикли необдумовуючи «перехоплювати» новини, опублікували «історичну трагедію», але отямившись, зняли зі шпальт. Навіть ввечері, коли вже всі розібралися в даті календаря, «УжгородИнфо» без жодного натяку на жарт опублікувало цю першоквітневу новину.

1223

Подібна історія сталася і з цінами на проїзд у міському транспорті. Анонсували підняття тарифів до 6 гривень. Така новина обурила ужгородців, які невтомно почали дзвонити по «гарячих лініях». Міську владу таке повідомлення, опубліковане міським сайтом «0312 ua» також обурило.

881e6a366372baf898ce1ea957d77bad

До того ж на сторінці сайту було оприлюднено фальшиве рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради, яке мовже кваліфікується як підробка документів.

cbba2e7ad0b70cad4658adea4f4823b7

Ще одна страшна новина ошелешила краян. «Міжгір’я онлайн» опублікувало знищення 700-літнього дуба. Але видання наприкінці публікації повідомило, що ця новина : «Фігля на 1 квітня від Міжгір’я онлайн (Дуб на місці). Приходіть збирати жолуді…» Тож із почуттям гумору та здоровим глуздом у колег все в порядку)).

41 (1)

Тож закарпатці, як виявилося, ще ті жартівники. Але, як кажуть, нема диму без вогню… дах над вежею Невицького замку – аварійний, а ціни за проїзд плином часу теж можуть підвищитися.

Попереду цілий рік для обдумування нових жартів. Всім гарного настрою не тільки 1 квітня, а впродовж всіх інших місяців року!

Марія КЕСЛЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах