21642
10:00 13.052018

Гороскоп на 14 -20 травня 2018

Цікаве 1556

ОВЕН

Доведеться завзято та терпляче просуватися нагору по крутих сходах, при цьому з’явиться безліч дрібних проблем. Ближче до кінця тижня у вас може з’явитися бажання давати всім корисні поради та всіляко вчити інших жити. Початі у вихідні справи матимуть успішне завершення.

ТЕЛЕЦЬ

Робота вимагатиме від вас неймовірних зусиль. Зосередьтеся зараз на найголовнішому. Нові ідеї та контакти можуть принести удачу, в той же час намагайтесь уникати непотрібних і порожніх зустрічей. Варто бути в очах начальства якомога непомітнішими та скромнішими. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів.

БЛИЗНЮКИ

Виявитеся затребувані всюди, як на роботі, так і вдома. Якщо хочеться проблем, то дайте волю своєму авантюризму. Через побутові питання не виключені сварки з близькими людьми, тому постарайтеся провести вільний час на самоті. У вихідні, навіть просто перебуваючи в стані спокою, можна багато чого досягти.

РАК

Намагайтеся не витрачати свої сили на нездійсненні завдання. Приготуйтеся працювати в команді, і ви не будете розчаровані. Допоможіть своєму розуму взяти гору над емоціями. Згодом ви переконаєтеся, що тільки спокійна оцінка подій принесе вам успіх. У вихідні обов’язково дослухайтеся до мудрих порад старшого покоління.

ЛЕВ

Не робіть зайвих рухів, суєта тільки стомить, зате спокій допоможе вам багато в чому розібратися. Побережіть своє здоров’я, але повністю не розслаблюйтеся. У стосунках з діловими партнерами можливе невелике тертя не з вашої вини. Краще дочекатися, поки заспокояться пристрасті, і взяти ініціативу у свої руки.

ДІВА

Хоча життя битиме ключем, багато ваших планів доведеться в корені переглянути. Слід безжалісно боротися з найменшим виявом непевності у власних силах.Краще шукайте підтримку скрізь, де тільки можна, але від дій не відмовляйтеся. Вихідні гарні для руйнування старого й непотрібного та створення нового.

ТЕРЕЗИ

Терпіння й цілеспрямованості вистачить абсолютно на все. Постарайтеся виділити хоча б один день для прибирання або дрібного ремонту квартири, і ви приведете її в ідеальний порядок. У вихідні остерігайтеся великих та гучних компаній, там вас може підстерігати обман і розчарування.

СКОРПІОН

Багато чого відкриється вам з нової точки зору, але не захоплюйтеся аналізом на шкоду активній діяльності. Важливо не спізнюватися, виявляйте пунктуальність і відповідальність, саме за ними вас будуть оцінювати. Не давайте тим, хто поряд, приводу вийти з рівноваги. Бажання змін повинне підштовхнути вас у вихідні до рішучих дій.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся більше часу проводити на природі, не перевантажуйтеся, адже це може позначитись як на результатах праці, так і на вашому самопочутті. На роботі бажано йти на компроміс, а виявляючи ініціативу, враховувати інтереси колег. У вихідні відгородіть себе від непотрібних зустрічей і контактів.

КОЗЕРІГ

Не поспішайте брати на озброєння ідеї та пропозиції, які надходитимуть у цей час, дочекайтеся більш слушної миті. Будьте уважніші до тих, хто поряд, і не відкидайте їхні поради. У вихідні вам загрожує тимчасова самота, але вона позначиться на вашому настрої та стані ваших справ лише позитивним чином.

ВОДОЛІЙ

Тримайте свої ідеї та плани при собі. Перед вами повинні відкритися нові можливості, у яких вас буде супроводжувати везіння. Не відкладайте вирішення проблем у довгий ящик, інакше можуть виникнути складнощі в стосунках із друзями.

РИБИ

Дозвольте своїм друзям та однодумцям узяти активну участь у всіх ваших справах. Продовжуйте займатися власними планами, але не зневажайте родиною. Можливе певне тертя з начальством через різні погляди на вирішення невідкладного питання. У вихідні бажано стримати своє прагнення серйозно взятися за виховання дітей.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті правоохоронці ліквідували канал незаконного переправлення осіб через кордон
13:45
У Воловці затримали наркоторговця
13:30
«Вчасно»: проєкт про сексуальну освіту впроваджує молодь Білківської громади
13:15
На Ужгородщині горів будинок та гараж
12:12
ФК «Хуст» отримав технічну перемогу й піднявся в турнірній таблиці
12:04
На Закарпатті судитимуть помічника лісничого, який допустив самовільну рубку ялин зі збитками на понад пів мільйона гривень
11:46
На Берегівщині 10-річний хлопчик отримав опіки під час спалювання сміття
11:38
Цигарковий контрабандист позбувся на українсько-румунському кордоні «Мерса» за півмільйона гривень
10:57
У Мукачеві демонтують ще 9 сітілайтів
10:39
За матеріалами СБУ до 10 років тюрми засуджено самопроголошеного «міністра оборони республіки підкарпатська русь», який закликав відокремити Закарпаття від України
10:32
Всі новини