21406
10:00 6.052018

Гороскоп на 7 - 13 травня 2018

Цікаве 1773

ОВЕН

Дозвольте собі відпочити від суєти й турбот, відчуйте смак до життя. Раптову зустріч із керівництвом постарайтеся використати з власною метою. У вихідні вас може відвідати цікава ідея з перебудови будинку.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша життєрадісність та оптимізм і далі вабитимуть людей і сприятимуть зростанню вашої популярності. Не зіпсуйте подарований долею шанс, щоб закріпити свої позиції не тільки в матеріальному, але й у духовному плані. У вихідні прислухайтеся до голосу інтуїції, він підкаже вам вірне рішення.

БЛИЗНЮКИ

У вас може з’явитися бажання дати на роботі лад, з’явиться шанс втілити в життя намічені плани та задуми. Не поспішайте братися до роботи, якщо ви не почуваєтесь у цій сфері сильним професіоналом. У вихідні не тіште себе ілюзіями і відмовтеся від прийняття серйозних рішень.

РАК

Намагайтеся швидко приймати важливі рішення, інакше легко втратите прихильність удачі. Практично все задумане буде вдаватися з легкістю. Вихідні можуть надихнути вас на господарські справи, але настроюватимуть на самітність.

ЛЕВ

Ймовірні труднощі у спілкуванні з сусідами та родичами. Грошові питання можуть раптом опинитися в центрі уваги. Постарайтеся докопатися до самої суті проблеми, щоб вона не створювала неприємних ситуацій.

ДІВА

У вас повинні з’являтися нові цікаві й оригінальні ідеї, втілюйте їх у життя, час працює на вас. Бажано проводити більше часу вдома з родиною. Придумайте, як урізноманітнити дозвілля у вихідні, це допоможе вам відпочити.

ТЕРЕЗИ

Не виключено, що доведеться стати перед вибором між привабливою та дуже привабливою можливостями. Самому зробити правильний вибір буде важко, краще зверніться за порадою. У вихідні більшу частину вашого часу можуть зайняти дрібні домашні справи.

СКОРПІОН

Є сенс повчитися самодисципліни. Бажано проаналізувати, чи все ви правильно робите й чи до тієї мети прагнете. У жодному разі не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції. Вихідні можна присвятити справам, пов’язаним з будівництвом або ремонтом будинку.

СТРІЛЕЦЬ

Ви повинні бути відкриті для нових пропозицій. Найімовірніше, вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Вся доступна вам у ці дні інформація виявиться корисною і досить потрібною. У вихідні дозвольте собі повноцінний відпочинок.

КОЗЕРІГ

Обставини можуть зажадати від вас свіжості в думках і зосередженості у вчинках. Без жалю женіть лінь геть від себе, так ви не упустите птаха удачі. У вихідні постарайтеся реалізувати свої можливості, що стосуються сімейних питань.

ВОДОЛІЙ

Присвятіть себе активній роботі, тому що результат буде дорівнювати витраченим зусиллям. Ви можете зненацька легко домогтися своїх цілей, якщо чітко поставите їх перед собою, і постарайтеся не залишатися на самоті. Не поспішайте нав’язувати свою волю близьким людям, ви набагато легше досягнете мети, якщо не тиснутимете на них.

РИБИ

Ви просуватиметесь уперед, потрібно лише вибрати правильний напрямок. Доведеться взяти свій темперамент під особливий контроль, інакше він зле пожартує з вами. Ваша бурхлива діяльність виявиться досить успішною, однак уникайте надмірних перевантажень, вони здатні підірвати ваше здоров’я.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах