ko.net.ua

Моторошні пригоди Тейлор Свіфт

Добре бути зіркою: слава, гроші, фанати. Ось і 28-річна кантрі-поп співачка Тейлор Свіфт має усе, славу, фанів, гроші – вона входить у трійку найбільш високооплачуваних виконавиць світу… Та саме завдяки деяким горе-фанатам Тейлор ось уже вкотре потрапляє у неприємні ситуації, ба навіть моторошні! Протягом квітня в особистий простір виконавиці вторглися три рази і тепер вона боїться повертатися додому!

Першим був Джуліус Сендрок: зловмисник пробрався в каліфорнійський будинок Свіфт з ножем, в гумових рукавичках і в масці. На щастя, зірки не було вдома. Наступним до Тейлор нагрянув Брюс Роулі, який пограбував банк і розкидав гроші у дворі співачки. Невдалий грабіжник зізнався, що таким чином мріяв завоювати серце дівчини.

Цього ж разу відзначився Роджер Альварадо. Чоловік розбив вікно нью-йоркського будинку зірки і проник всередину. Свіфт була у від’їзді. Фанат не збирався грабувати співачку, у нього були інші плани. Роджер роздягнувся, прийняв душ і вирішив поспати в ліжку Тейлор. Через деякий час сусіди помітили розбите вікно, приїхала поліція, сталкера заарештували.

Підготувала Анна Пащук