– 3 скл. пшеничного борошна,
– 2 скл. цукру,
– 1 ч. ложка солі,
– 2 ч. ложки соди або 4 ч. ложки розпушувача,
– півсклянки какао-порошку,
– півсклянки олії,
– 2 ст. ложки оцту,
– 2 пакетики ванільного цукру,
– 2 скл. холодної кип’яченої води.
Спосіб приготувати:
Борошно, цукор, сіль, соду і какао просіяти через сито і перемішати. Олію змішати з оцтом і водою. Змішати цю суміш з попередньою, збити все виделкою до однорідної маси.
Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 40 – 50 хвилин.
Готовність перевірити дерев’яною паличкою. Охолодити і увімкнути божевільну фантазію для декорування свого шедевру.