ko.net.ua

Гороскоп на 30 травня - 5 червня 2016

Овен
Легко зможете стати лідером та організатором, і на вас очікуватиме успіх. Помилки, яких припустилися, виправляйте вчасно й не дратуйтеся через дрібниці. Намагайтеся стримувати свої амбіції, інакше неприємності підстережуть вас там, де ви їх зовсім не чекаєте. У вихідні найбільш сприятливим буде пасивний відпочинок.
Телець
Треба чітко продумати план дій і не витрачати дарма свою дорогоцінну енергію. Обстановка на роботі може зненацька загостритися, тому намагайтеся не планувати ніяких важливих заходів. У вихідні ваші емоційні сплески можуть ускладнити взаємини з близькими, що вкрай небажано.
Близнюки
Справ буде предосить, але зупинятися на досягнутому не треба. На роботі можливі перевантаження. Про своє найближче майбутнє доведеться подбати вже зараз. Будьте обережнішими, вас можуть спробувати звабити й обдурити. Намагайтеся не потрапляти на очі начальству. Вихідні найкраще присвятити своїм особистим справам.
Рак
Цього тижня у вашому житті, ймовірно, будуть присутні суєта, занепокоєння та складнощі в прийнятті конкретних рішень. Розширення кола знайомств принесе з собою не тільки нові можливості, але й проблеми, зокрема плутанину. На перший план у вихідні можуть вийти особисті справи та питання, пов’язані з родиною.
Лев
Спробуйте звести обсяг роботи до розумного мінімуму й відпочити. Треба буде зібрати всю свою волю в кулак – важлива справа вимагатиме від вас надзвичайної зосередженості та швидкості дій. У вихідні займіться усуненням дрібних неполадок і наведенням чистоти у своєму домі.
Діва
Можете сміливо розширювати свій вплив у будь-який цікавій вам сфері. Надто турбуватися через події, що відбуваються, не треба, усе має скластись якнайкраще. У вихідні можна дозволити собі забути про всі проблеми, відігнати сумні думки й налаштуватися на краще.
Терези
Надзвичайно вдалий період для втілення в життя ідей та реалізації планів. Можливо, що доведеться доводити тим, хто поряд, свою незамінність, але демонструвати гординю при цьому не варто. У вихідні в деяких ситуаціях наступальна тактика може посприяти успіху, тільки з нею важливо не перестаратися.
Скорпіон
Доведеться приймати відповідальні рішення, але спочатку необхідно все проаналізувати. З’явиться можливість для успішної реалізації задуманого. Можна спробувати змінити в житті те, що вас не влаштовує. У вихідні ситуація вимагатиме від вас стриманості й розважливості, ці якості допоможуть домогтися блискучих результатів.
Стрілець
Імовірна гармонійність у стосунках з начальством. У вас може з’явитися бажання бути попереду всіх, і для цього ви матимете всі шанси. Але в деяких ситуаціях треба виявляти такт і терпіння. У вихідні, якщо залишаться сили, постарайтеся приділити близьким людям більше уваги.
Козеріг
У професійній діяльності може відбутися несподіваний переворот із приємними наслідками. Тиждень, швидше за все, виявиться трохи імпульсивним, але за певних зусиль з вашого боку все має скластися досить непогано. Не виключено, що у вихідні доведеться зайнятися організаційними справами.
Водолій
Слід поринути в роботу, щоб розібратися з нагромадженням справ. Не провокуйте своїми словами та діями невдоволення тих, хто поряд. Можете сміливо розраховувати на допомогу й підтримку друзів. Нічого нового бажано не починати. У вихідні очікуйте перспективних пропозицій.
Риби

Якщо не будете впадати в крайнощі, перед вами відкриються великі професійні та творчі перспективи, тому необхідно розібратися у своєму емоційному стані й навчитися контролювати емоції. На вихідні бажано не планувати нічого глобального і провести ці дні вдома.