Ужгородський кондитер сотворив фіалковий десерт
Шоколатьє здивував прихильників солодкого незвичайним квітковим смаком одного з найкращих своїх десертів – французьких макарун, на створенні яких спеціалізується.
Про оригінальну кондитерську новинку на своїй сторінці розповів туризмознавець Федір Шандор. Він також розмістив фото смаколиків бузкового кольору.
– Кращий кондитер України Валентин Штефаньо презентував з нагоди весняних свят нові солодощі: макаруни з лісових фіалок!!! – зазначено в описі до фото.
Солодощі цілком їстівні та солодкі. А про фіалки нагадує тільки їхній колір.
Зауважимо, що Валентин регулярно дивує кондитерськими сюрпризами. Не так давно він створив “закарпатський кругляк”.
Нагадаємо, що в іншому закарпатському кондитерському бутіку створили шоколадну композицію з квітами сакур.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися