20658
10:00 8.042018

Гороскоп на 9 - 15 квітня 2018

Цікаве 1485

horo2018ОВЕН

На роботі можливі перевантаження, тому зараз краще не вдаватися до ризикованих дій. Для здійснення кар’єрних задумів вам необхідно забезпечити собі спокійний тил. У сімейних проблемах виявляйте витримку й терпіння. Остерігайтеся втрат та обманів. Вихідні пройдуть спокійно.

ТЕЛЕЦЬ

Безжально позбувайтеся непотрібного мотлоху, звільняйте простір для нових позитивних змін. Ваші енергія та натиск стануть гарантією успіху в багатьох справах. Удача, швидше за все, буде до вас прихильною. Вихідні найкраще присвятити пасивному відпочинку або зустрічі зі старими друзями.

БЛИЗНЮКИ

Знайдете блискучий вихід з будь-якої ситуації. На роботі можливий конфлікт, однак на нього не треба звертати уваги. Не кваптеся братися за довгострокові проекти, вони просуватимуться надто повільно і, швидше за все, принесуть лише збитки. У вихідні відпочиньте від суєти.

РАК

Досить бурхливий та сповнений різноманітних подій період. Можливі перепади настрою, різкий перехід від негативних до позитивних емоцій. Не варто розраховувати на розуміння з боку керівництва та службові успіхи. До вихідних життя прийде в норму, чому сприятиме любов до авантюр.

ЛЕВ

Будьте обережніші з привабливими пропозиціями та екстравагантними ідеями. Не виключена поява прикрих перешкод у справах. Події можуть мінятися, провокуючи складнощі в кар’єрі та стосунках з начальством. У вихідні мають прийти приємні звістки або несподіваний успіх.

ДІВА

Успіх прийде до вас завдяки допомозі друзів. Не звалюйте на себе занадто великий обсяг роботи, навіть незважаючи на вашу витривалість, це може погано відобразитися на сімейних стосунках. Будьте уважними до будь-яких дрібниць, адже від цього залежатиме успіх великої справи.

ТЕРЕЗИ

Ситуація на роботі зміцнить ваш авторитет та усуне непорозуміння. Прийміть і постарайтеся використати з найбільшою вигодою для себе пропозиції, які надійдуть цього тижня. Підключайте до роботи тільки надійних та перевірених людей. У вихідні займіться побутовими справами.

СКОРПІОН

Рекомендується якомога менше критикувати колег – спробуйте спокійніше ставитися до недоліків інших. Можете з легкістю втілити в життя свої честолюбні плани. Імовірні цікаві ділові зустрічі, але остерігайтеся несподіваного обману. У вихідні дуже своєчасною виявиться допомога друзів.

СТРІЛЕЦЬ

Не квапте події та в усьому дотримуйтеся золотої середини, тоді ситуація складеться якнайкраще для вас. Не затягуйте з вирішенням проблем, інакше справи й далі будуть накопичуватися, а напруга – наростати. Вихідні бажано провести вдома, так ви не пропустите гарні новини.

КОЗЕРІГ

З’явиться реальний шанс здійснити свої задуми. Робота буде особливо насиченою й напруженою, але енергії та сил у вас зараз хоч відбавляй. Постарайтеся для реалізації нових планів і проектів знайти собі однодумців. У вихідні вас можуть порадувати приємні новини.

ВОДОЛІЙ

На роботі для вас відкриваються нові перспективи та можливості. У будні відбудуться приємні події, які підвищать ваш настрій. Контакти з керівництвом, імовірно, принесуть користь і вирішать деякі життєво важливі питання. У вихідні слід виявити терпіння, стриманість та розважливість.

РИБИ

Ваші трудові успіхи перевершать усі очікування. Уміння почути та зрозуміти принесе вам колосальний успіх. Можете вдало змінити рід своєї діяльності, якщо для цього складуться необхідні передумови. На роботі виявляйте уважність і зосередженість, це позитивно відобразиться на вашій кар’єрі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах