ko.net.ua

Салат з телятиною та гранатом

Інгредієнти:

– 250 г майонезу,

– 200 г телятини,

– 170 г твердого сиру,

– 80 г волоських горіхів,

– 5 курячих яєць,

– 1 гранат,

– сіль, мелений чорний перець.

Спосіб приготування:

Телятину відварити в підсоленій воді, злити воду, охолодити й порізати невеликими кубиками. Яйця відварити на круто, охолодити, почистити і натерти на великій тертці.

Цибулю почистити й порізати кубиками або півкільцями та підсмажити на олії. Твердий сир натерти на великій тертці. Волоські горіхи подрібнити за допомогою ножа або качалки. Гранат почистити й розібрати на зернятка.

На тарілку викласти шар порізаної телятини, посолити, поперчити, потім шар з цибулі, полити майонезом. Після цього викласти шар з потертих яєць, посипати подрібненими волоськими горіхами, трішки змастити майонезом і присипати потертим твердим сиром. Останній шар – зерна граната. Їх кількість залежить від вашого смаку.